Μπακασέτας: “Η Τραμπζονσπόρ μου δίνει ό,τι χρειάζομαι, φήμες ότι γράφουν για τη μεταγραφή μου” (vid)

O Τάσος Μπακασέτας είναι χαρούμενος στην Τραμπζονσπόρ και δε σκέφτεται το μέλλον του σ' άλλο σύλλογο, δήλωσε στην "A Spor".

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Τάσος Μπακασέτας σε τούρκικο Μέσο. Ο Έλληνας διεθνής και πρωταθλητής Τουρκίας με την Τραμπζονσπόρ μίλησε στο “Α Spor” για τα σενάρια περί μεταγραφή του.

Στη συνέχεια ο πρώην άσος της ΑΕΚ σχολίασε τον τίτλο που κατέκτησε με τον σύλλογο, αλλά και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις υπογραμμίζοντας ότι το ποδόσφαιρο ενώνει τους λαούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την μεταγραφή του: “Δε ξέρω πως έφτασαν αυτά τα νέα προς τα έξω. Δε μου αρέσουν αυτές oι φήμες. Είναι ψέματα και δεν είναι καλό να γράφονται. Αν έπαιρνα μεταγραφή θα το γνώριζε η ομάδα μου πρώτη από όλους. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι παίκτης της Τραμπζονσπόρ, είναι μια μεγάλη ομάδα που μου δίνει ό,τι χρειάζομαι από την πρώτη μέρα. Είπα πριν λίγους μήνες ότι αν είχα την ευκαιρία να πάω σε μια καλή ομάδα στην Ευρώπη, θα το έκανα , αλλά η ομάδα μου είναι αυτή που θα αποφασίσει. Αυτή θα ορίσει την τιμή μου, αυτή θα αποφασίσει αν δέχεται όποια πρόταση φτάσει. Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος. Είμαι φιλόδοξος σαν άνθρωπος, φυσικά θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω, αλλά δεν το έχω στο μυαλό μου, γιατί άλλοι άνθρωποι αποφασίζουν”.

Για τις σχέσεις Ελλάδα-Τουρκία: “Κάποιοι άνθρωποι σκέφτονται έτσι. Όταν είμαι στην Ελλάδα, με ρωτάνε για τους Τούρκους, επειδή οι δύο χώρες έχουν ιστορία. Με αυτή τη φωτογραφία προσπαθήσαμε να περάσουμε το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι εδώ για να ενώσει τους ανθρώπους. Ξέρουμε ότι οι μέρες που διανύουμε στον κόσμο είναι δύσκολες. Το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο μπορεί να περάσει τέτοια μηνύματα. Έτσι πρέπει να σκέφτεται ο κόσμος. Είμαστε Έλληνες στην Τουρκία, αλλά κανείς δεν μιλάει άσχημα για εμάς, όπως και το αντίστροφο. Ο κόσμος μου έδειξε μεγάλη αγάπη και σεβασμό, σέβονται αυτό που κάνω. Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος, αυτό είναι το πραγματικό νόημα του ποδοσφαίρου”.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: Ήταν πολύ σημαντικός για εμάς, αλλά περισσότερο σημαντικός για τον κόσμο της Τραμπζονσπόρ, που έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Πολλή στενοχώρια, πολλά πράγματα πήγαν λάθος. Κάποιες φορές έφτασε κοντά στον τίτλο, αλλά δεν συνέβη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που φέραμε τον τίτλο στην πόλη, γιατί της αξίζουν τέτοιες στιγμές. Ελπίζω στο μέλλον να κερδίσουμε ακόμα περισσότερους τίτλους και να φέρουμε τον κόσμο ακόμα πιο κοντά μας, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί”.

Για την μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ: “Ήταν πολύ σημαντικό, γιατί όταν ήρθα είχα μια θερμή υποδοχή, αλλά πολλοί είχαν διάφορα στο μυαλό τους για το γκολ που είχα πετύχει απέναντι στην Τράμπζον. Ήρθα εδώ και την πρώτη μέρα ο πρόεδρος μου είπε “είσαι αυτός που μας πλήγωσε, σε έφερα εδώ για να πάρουμε μαζί το πρωτάθλημα”. Το έβαλα στο μυαλό μου και προσπάθησα από την πρώτη μέρα να βάλω τα δυνατά μου για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτόν τον στόχο με αυτή την ομάδα. Από την πρώτη μέρα το είχα στο μυαλό μου. Το κάναμε όλοι μαζί κι αυτό είναι το πιο σημαντικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.