Μπασάκσεχιρ: Ενίσχυση με Τρεζεγκέ και Πίτσι

Σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Μπασάκσεχιρ, καθώς ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης υπέγραψε ως το τέλος της σεζόν τον Πορτογάλο Λουίς Μιγκέλ Αφόνσο Φερνάντες, γνωστότερο ως Πίτσι, και τον Αιγύπτιο Μαχμούντ Χασάν "Τρεζεγκέ".

Σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Μπασάκσεχιρ, καθώς ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης υπέγραψε ως το τέλος της σεζόν τον Πορτογάλο Λουίς Μιγκέλ Αφόνσο Φερνάντες, γνωστότερο ως Πίτσι, και τον Αιγύπτιο Μαχμούντ Χασάν “Τρεζεγκέ“.

Η Μπασάκσεχιρ βρίσκεται στην πέμπτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και ελπίζει πως μετά τη μεταγραφική της ενίσχυση, θα καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στης ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 32χρονος Πίτσι αγωνιζόταν από το 2014 στην Μπενφίκα, με την οποία κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, δύο λιγκ καπ και τρία σούπερ καπ. Εχει πανηγυρίσει επίσης το Europa League του 2012 με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ είναι 17 φορές διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, με την οποία κατέκτησε το Nations League (2019) και συμμετείχε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2017.

Ο 27χρονος Τρεζεγκέ θα πάει στην Κωνσταντινούπολη μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπου έφτασε ως τον τελικό με την εθνική Αιγύπτου, ως βασικός επιθετικός δίπλα στον Σαλάχ. Ανήκε στην Αστον Βίλα, ενώ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Τουρκία, με τη φανέλα της Κασίμπασα. Μετράει 55 συμμετοχές και 8 γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.