Μπακασέτας: “Όλα πήγαν στραβά, αναλαμβάνω τις ευθύνες μου” (pic)

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλο του ύστερα από δύο χαμένα πέναλτι στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Γκιρεσούνσπορ, έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας του.

Μήνυμα στους φίλους της Τράμπζονσπορ έστειλε ο Τάσος Μπακασέτας μετά τα δύο χαμένα πέναλτι κόντρα στη Γκιρεσούνσπορ. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας στις καθυστερήσεις του αγώνα δεν κατάφερε να βάλει μπροστά την ομάδα του και να δώσει τους τρεις βαθμούς.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην άτυχη στιγμή που βρέθηκε ενώ ανέλαβε και τις ευθύνες του για τη “γκέλα” της ομάδας του.

«Ήταν μια από αυτές τις μέρες. Ότι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε. Μετά ήταν μια από αυτές τις βραδιές αϋπνίας μετά τα παιχνίδια. Καταλαβαίνω την απογοήτευση και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Μπορώ να υποσχεθώ πως δεν θα σταματήσω ποτέ να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε ως ομάδα ότι και να γίνει», έγραψε στα social media ο Μπακασέτας.

Αναλυτικά η δημοσίευση του:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.