Τουρκία: Νίκες για Πέλκα, Τζαβέλλα και Σιώπη


Με νίκες συνέχισαν στην τουρκική Superlig οι (βασικοί) με τη Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Πέλκας και με την Αλάνιασπορ, Γιώργος Τζαβέλλας και Μανώλης Σιώπης, καθώς οι ομάδες τους επικράτησαν επί των Γκαζιαντέπ και Ντενιζλίσπορ με 3-1 και 3-2 αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, η «Φενέρ» δυσκολεύτηκε κόντρα στην Γκαζιαντέπ, καθώς ο Μαξίμ στο 66’, ισοφάρισε το γκολ του Γιαντάς (55’). Τη λύση έδωσε ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός με ασίστ στον Βαλένσια στο 71’, ένα λεπτό προτού αντικατασταθεί. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκουμούς διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Φενέρμπαχτσε η οποία μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά της απ’ την πρωτοπόρο Μπεσίκτας, αλλά έχει κι ένα ματς περισσότερο.

Σπουδαία νίκη με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή από το 0-2 πέτυχε και η Αλάνιασπορ επί της «Ντενιζλί», διακόπτοντας το αρνητικό σερί των τριών ηττών και πλησιάζοντας στους 6 βαθμούς την 4η Τραμπζονσπόρ και τα «εισιτήρια» για το Conference League. Οι Τζαβέλλας και Σιώπης έπαιξαν σε όλο το ματς, με την ομάδα τους να φτάνει στη νίκη χάρις στα τέρματα των Κουτλού, Μπεκίργλου και Πατκεμέκ.

Πηγή: Α.Π.Ε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.