Μήνυση σε UEFA η Φενέρ

Αποζημίωση ύψους 45 εκατ. ευρώ ζητάει η Φενέρμπαχτσε από την UEFA και την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για τον αποκλεισμό της από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αποζημίωση ύψους 45 εκατ. ευρώ ζητάει η Φενέρμπαχτσε από την UEFA και την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για τον αποκλεισμό της από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της γειτονικής μας χώρας έφτασε μέχρι το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) στο οποίο έκανε γνωστή της μήνυση της προς τη μεγαλύτερη ομοσπονδία της Ευρώπης, ζητώντας άμεσα αποζημίωση.

Πριν λίγους μήνες στην Τουρκία ξέσπασε σάλος με την αποκάλυψη πως περισσότεροι από 30 παίκτες, άνθρωποι του ποδοσφαίρου και πολλές ομάδες είχαν συμμετοχή σε κύκλωμα στημένων αγώνων. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ και για το λόγο αυτό η πρωταθλήτρια Τουρκίας βρέθηκε μια ανάσα από την αφαίρεση τίτλου και υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη τελικά καθώς η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να μην προβεί σε γρήγορες κινήσεις και ποινές εωσότου το Δικαστήριο της χώρας εξετάσει λεπτομερώς όλα τα στοιχεία που έχει για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Το ίδιο όμως δεν έκανε η UEFA η οποία αποφάσισε να αποκλείσει τη Φενέρ από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη θέση της οποίας πήρε η Τρανζοσπόρ. Εξέλιξη πάντως στην υπόθεση αυτή θα υπάρξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ενώ από την άλλη το πρωτάθλημα της Τουρκίας αναμένεται να ξεκινήσει στης 9 Σεπτεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.