Τζιμπούρ: «Γουστάρω τον Ολυμπιακό»

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του θα έχει ο Ολυμπιακός, υπογράμμισε ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του θα έχει ο Ολυμπιακός, υπογράμμισε ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός τόνισε πως έχει τα καλύτερα αισθήματα για τους «ερυθρολεύκους» και θέλει να έχουν επιτυχίες. Ο επιθετικός της Σίβασπορ μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Αρχικά, ο Αλγερινός επιθετικός δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην καρδιά μου. Είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο Champions League και να κερδίσω τίτλους. Και δεν μπορώ να τα ξεχάσω αυτά. Ούτε όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θέλω να πηγαίνει καλά ο Ολυμπιακός. Ειλικρινά το λέω. Δεν έχω κανένα κακό αίσθημα. Αντιθέτως έχω τα καλύτερα. Θέλω να βλέπω τον Ολυμπιακό και να… γουστάρω. Θέλω η ομάδα να πηγαίνει εξαιρετικά. Κρίμα που ενώ ήταν τόσο καλός με την Παρί στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει έστω μία ισοπαλία. Πραγματικά κρίμα. Με τέτοιες εμφανίσεις όμως, μπορεί να πετύχει πράγματα στην Ευρώπη. Για το πρωτάθλημα δεν το συζητάω, ο Ολυμπιακός θα το πάρει».

Στη συνέχεια, ο 29χρονος επιθετικός υπογράμμισε για τον λόγο που έφυγε από τον Ολυμπιακό: «Έφυγα από τον Ολυμπιακό και αισθάνομαι γεμάτος και ικανοποιημένος. Όλοι είδαν πως όσο έμεινα στην ομάδα προσπάθησα για το καλύτερο. Προσπάθησα να βοηθήσω και νομίζω τα κατάφερα. Έπαιζα για το καλύτερο. Έβαλα γκολ. Έγινα ένα με την ομάδα και την αγάπησα. Αυτό δεν αλλάζει».

Σχετικά με την Ελλάδα και το πόσο του λείπει δήλωσε: «Μου λείπει πολύ η Ελλάδα. Είναι λογικό, είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Πώς είναι δυνατόν να μη μου λείπει; Πέρασα τόσα χρόνια στην Ελλάδα. Έχω φίλους, αδερφούς στην Ελλάδα».

Τέλος, μίλησε και για τις έως τώρα εντυπώσεις του από τη Σίβασπορ: «Ο Ρομπέρτο Κάρλος με πιστεύει πολύ. Με εκτιμάει σαν ποδοσφαιριστή και τον εκτιμώ και εγώ. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο όταν έπαιζε, όπως ξέρουμε όλοι μας. Έχει ωραία… τρέλα για το ποδόσφαιρο. Το αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, το ζει. Και ο κόσμος εδώ είναι πολύ παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Όπως στην Ελλάδα και ίσως ακόμα περισσότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.