Λαμία : Παρά τα προβλήματα, ευτυχώς θα παίξει μπάλα!

Με απουσίες υποδέχεται αύριο τον Αστέρα, η Λαμία με την ομάδα της Φθιώτιδας πάντως να έχει ταλαιπωρηθεί σημαντικά από τις διαδοχικές διακοπές των αγωνιστικών υποχρεώσεων

Με ιδιαίτερη αγωνία, για περίπου δύο 24ωρα, και ακόμα πιο έκδηλη χαρά σήμερα το πρωί αντιμετώπισαν τα διαδοχικά τεστ μοριακής ανίχνευσης στον Αστέρα Τρίπολης παίκτες και τεχνική ηγεσία στην ομάδα της Λαμίας!
Τα τρία, συνολικά, θετικά δείγματα στους Αρκάδες έθεταν εν αμφιβόλω το αυριανό ματς με το οποίο και ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Super League.
Κι όμως αυτό για την ομάδα που δεν έχει ακόμα γευθεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα έφερε μέχρι αργά χθες βράδυ μια έντονη ανησυχία καθώς ήδη η Λαμία έχει «χάσει» δύο ματς λόγω αναβολών από το ξεκίνημα της χρονιάς ενώ μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία που θα ήθελε να βρει κι έναν ρυθμό, αυτό καθίσταται δύσκολο εν μέσω πανδημίας!

Ζώντας στο “φόβο” της αναβολής

Τον τελευταίο μήνα, με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο, έχει δώσει μόλις δύο παιχνίδια (19/10 με Παναιτωλικό και 31/10 με Παναθηναϊκό) καθώς πέραν της διακοπής για τις υποχρεώσεις της εθνικής, αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις σε Ριζούπολη με τον Απόλλωνα (25/10) και στη Λάρισα (8/11) με την ομάδα και στις δύο περιπτώσεις η αποστολή είχε ταξιδέψει σε Αθήνα και Θεσσαλία, αντίστοιχα!
Πέραν της όποια ψυχολογικής επιρροής υπάρχει σαφώς και το αγωνιστικό, όπου ο ρυθμός για ένα σύνολο που ψάχνει την ανάκαμψή του παραμένει σε μερική αδράνεια με το ποδοσφαιρικό τμήμα να βολεύεται μονάχα από τις προπονήσεις σε ένα ούτως ή άλλως «δύσκολο» καθεστώς προετοιμασίας από τα συνεχή τεστ και τη λογική ανησυχία για την τήρηση των προφυλάξεων από όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος!
Ας λάβουμε υπόψη και ότι μπορεί να σημαίνει για μια ομάδα οι απανωτές αναβολές και στον μελλοντικό προγραμματισμό της καθώς είναι βέβαιο πως τα ματς που «χρωστάει» θα τα βρει κατ΄ανάγκη σε «κενές» ημερομηνίες όπου θα ήταν προτιμότερο να ξεκουραστεί!

Οι απόντες και οι… ¨κομμένοι”

Η Λαμία από σήμερα το πρωί… ξέρει πως αύριο θα παίξει μπάλα κι αυτό μάλλον τη χαροποιεί παρότι τα προβλήματα δεν είναι λίγα για τον προπονητή της!
Στην σημερινή προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Βύντρα, Προβιδάκης και Τζανετόπουλος λόγω διαφόρων προβλημάτων ενώ εκτός ήταν και οι Βιγιάλμπα, Μπιανκόνι, Νιάσε οι οποίοι δεν υπολογίζονται (;) για τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας της Φθιώτιδας!

Αναλυτικά στην αποστολή της Λαμίας είναι οι:  Επασί, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Ζιούλης, Σκόνδρας, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Παλαβαντισβίλι, Μαργαρίτης, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς και Κωστίκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.