Πολύτιμο τρίποντο ο Αστέρας

Ο Αστέρας νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό και πήρε το πολύτιμο τρίποντο με γκολ του Ντέλετιτς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα. 

Σε ένα πολύ καλό αγώνα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, Αστέρας και Παναιτωλικός πάλεψαν για τη νίκη, αλλά η τύχη ήταν με το μέρος των γηπεδούχων που ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των καθυστερήσεων πέτυχαν το νικητήριο γκολ (2-1) με τον Ντέλετιτς στο ντεμπούτο του με την φανέλα των Αρκάδων.   

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και είχε ελάχιστες καλές φάσεις.

Στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψη των γηπεδούχων στα αντίπαλα καρέ, ο Μπαράλες θα πιάσει την κεφαλιά από την σέντρα του Ριέρα, ωστόσο η μπάλα θα φύγει άουτ.

Στο 18΄ ο Ευαγγέλου χρειάστηκε να συμβουλευτεί το VAR. 
Ο Πασσαλίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής (από εκτέλεση κόρνερ του Ρόσα) σήκωσε το χέρι με συνέπεια να την βρει με τον ώμο. Σύμφωνα με την άποψη του διαιτητή δεν υπήρχε πρόθεση του ποδοσφαιριστή για χέρι και ο αγώνας συνεχίστηκε.   
Στο 30΄ νέα προσπάθεια των φιλοξενούμενων με τον Αλβαρές να βρίσκει στα δεξιά του τον Ντάουτα αλλά το σουτ του τελευταίου δεν είχε τύχη καθώς η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 36΄ ο Αστέρας είχε δοκάρι.
Από την σέντρα του Κότσιρα και την κεφαλιά του Ρεγκίς, ο Φερνάντες θα απλώσει τα χέρια του και θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του. O κίνδυνος θα απομακρυνθεί οριστικά μετά το σουτ του Μαρκ Φερνάντες όταν η μπάλα έφυγε μακριά από τα σώματα των αμυνόμενων που δεν επέτρεψαν περαιτέρω δύσκολες καταστάσεις. 
 
Η επανάληψη άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για του γηπεδούχους καθώς στο 49΄ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ταχάρ από το σουτ του Μουνάφο. 
Το πέναλτι που δόθηκε ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπαράλες γράφοντας το 1-0.  

Δεν άργησε η αντίδραση των φιλοξενούμενων που στο 60΄ ισοφάρισαν.
Ωραία ατομική προσπάθεια από τα αριστερά της άμυνας του Αστέρα για τον Ρόσα που θα περάσει τον Κώτσιρα, θα κάνει και την σέντρα – σουτ σχεδόν παράλληλα με την γραμμή της εστίας) η μπάλα κοντράρει στο σώμα του Σουάρεθ, αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Το παιχνίδι “άνοιξε” στην συνέχεια και στο 80΄ όμως ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Ντάουντα

Στο 88΄ ακυρώνεται γκολ του Αστέρα για επιθετικό φάουλ του Μπαράλες (προηγήθηκε σέντρα του Ιγκλέσιας) στον τερματοφύλακα και ο διαιτητής συμβουλεύεται το VAR επιβεβαιώνοντας το επιθετικό φάουλ

Στο 92΄ από κεφαλιά του Ντάουτα η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι του Παπαδόπουλου και δύο λεπτά αργότερα γίνεται η φάση του αγώνα, όπου μετά την σέντρα του Τασουλή ο Ντέλετιτς θα πιάσει την κεφαλιά για να πετύχει το γκολ και θα χαρίσει το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Σέρβος σκόρερ μαζί με τον Μπαράλες ήταν οι κορυφαίοι των γηπεδούχων, ενώ ο Ντάουτα μαζί με τον Ντάλσιο ξεχώρισαν από την ομάδα του Μάκη Χάβου  

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (90΄ Χαουρέγκι) Φερνάντεζ, Ριέρα (43΄Ντέλετιστς), Ρεγκίς (75΄ Μπόρχα Φερνάντες), Μπαράλες,

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντες, Ντίας (80΄ Λιάβας) Ντάουτα, Ταχάρ (63΄ Ταχάρ) Αλβαρές (72΄ Μουνιέ), Ντάλσιο, Βιεϊρα, Τζανακάκης, Μαρσιάλ, Μάρτιν, Σιέστεντ 

Διαιτητής: Αγ. Ευαγγέλου
Βοηθοί Μ. Καρσιώτης, Χρ. Μπαλτάς
4ος:  Παν. Τσοπουλίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.