Προφυλάσσεται για Ερ. Αστέρα ο Αβραάμ

Έξω ο Αβραάμ με ειδικό πρόγραμμα συντήρησης, επιστρέφει στην αποστολή ο Λοβέρα για Παναιτωλικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη σημερινή προπόνηση ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (7/12, 20.00, MC Novasports.gr). Ο Πορτογάλος τεχνικός απέκλεισε από την αποστολή τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μπρούνο Γκασπάρ, Λεονάρντο Κούτρη και Γιασίν Μπενζιά.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα συντήρησης, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς της Τετάρτης (12/12) με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου θα αποτελέσει βασική επιλογή δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο έμπειρος αμυντικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά απαιτείται ειδική διαχείριση για ν’ ανταπεξέλθει στο βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα. 

Στην αποστολή επιστρέφει ο Μάξι Λοβέρα μετά τον “πάγο” που εισέπραξε στα παιχνίδια με Τότεναμ και ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός μέσος είχε κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και ο Μαρτίνς δούλεψε εντατικά μαζί του για να ενεργοποιηθεί άμεσα.

Μέσα και ο Μπρούνο, ο οποίος ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναφέρεται αρκετά στην περίπτωση του στις χθεσινές δηλώσεις του στο novasports.gr. 

Απόντες είναι και οι Βαλμπουενά, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης και Σισέ. Ο Χριστοδουλόπουλος όπως διαβάσατε στο novasports.gr προπονείται κανονικά και περιμένει την πρώτη του αποστολή. Οι άλλοι δύο ακολουθούν πρόγραμμα με γνώμονα τη γρήγορη επιστροφή τους στη δράση. 

Ο Βαλμπουενά συνεχίζει την αποθεραπεία του για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, μετά τη διάταση που υπέστη στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο.

Εκτός για λόγους τακτικής και οι νέοι Μάρκοβιτς, Τζολάκης και Ξενιτίδης.  

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.