Δόξα Δράμας: Ανακοίνωση του σχήματος “Υπεύθυνη Θέση”

"Καυστική" τοποθέτηση από 13 παλαιμάχους, βετεράνους αλλά και επαγγελματίες της Δράμας εν όψει της Γενικής Συνέλευσης

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση το σχήμα “Υπεύθυνη Θέση” τοποθετήθηκε για τη γενκή συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου. 

Αναλυτικά το περιεχόμενο αυτής: «Το σχήμα “Υπεύθυνη Θέση” ενημερώνει σήμερα με επιστολή του και με στάση πραγματικά υπεύθυνη, απέναντι στην ιστορία της ΔΟΞΑΣ, όλους τους Δραμινούς και Δοξαίους για την φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται γύρω από την ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ομάδα μας το τελευταίο διάστημα και ειδικά πριν την γενική συνέλευση των μετόχων της.

Όπως γνωρίζουμε όλοι μας η ανάσταση έρχεται πάντα μετά από τα πάθη, αλλά η ομάδα μας έχει μείνει στα πάθη της και στα λάθη της εδώ και λίγα χρόνια. Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι μια πολύ σοβαρή αιτία για αυτό αλλά και η εκ των εσω προδοσία κάποιων καλοθελητών υπηρετώντας δυνάμεις πέρα από την Δράμα και φυσικά με σκοπό πάντα το προσωπικό τους συμφέρων.

Από την άλλη μεριά έχουμε την τοπική κοινωνία αλλά και τους φορείς που δεν θέλουν να πάρουν θέση άμεση και ουσιαστική και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της ομάδας ως ποδοσφαιρικό οργανισμό πλέον. Γνωρίζετε ότι μείναμε 20 χρόνια πίσω από όλες τοις επαρχιακές ΠΑΕ που γίνανε οργανισμός, διότι μόνο έτσι μπορεί να στηθούν πλέον οι ποδοσφαιρικές ομάδες και να εξελιχθούν (βλέπε ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΞΑΝΘΗ κλπ).

Παρατηρήσαμε έκπληκτοι τις 2 τελευταίες εβδομάδες ξαφνικά κάποιους μετόχους να παραδίνουν με εξουσιοδότησή τους μέσω του πρώην μεγαλομετόχου εντολή να αναλάβει την ομάδα κάποιο πρόσωπο με επαγγελματικό ΑΦΜγια να συνεχιστεί το ίδιο σενάριο διαχείρισης. Ας το ξανασκεφτούν ως την ημέρα της γενικής συνέλευσης πριν είναι πολύ αργά πλέον μετά.

Αυτή την ύστατη λοιπόν στιγμή καλούμε όλους τους μετόχους και τους απανταχού Δραμινούς στην γενική συνέλευση στις 9 Απριλίου να είναι εκεί με ήθος και με υπερηφάνεια για την ιστορία της ομάδας μας και να ζητήσουν πλήρη απολογισμό από την ΠΑΕ την σημερινή διοίκηση, παίρνοντας σοβαρές αποφάσεις αν δεν θέλουν να αφανιστεί η ιστορική και ένδοξη ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Έτσι να πάμε σε μια εποχή εξυγίανσης και με σοβαρό πλάνο να ξαναφέρουμε την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ εκεί που της αρμόζει μέσα από διαφανείς διαδικασίες.
Τονίζουμε ότι η υπεύθυνη στάση που πρέπει να κρατήσει ο κόσμος θα είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει και την επόμενη μέρα για το μέλλον της ομάδας μας.

Πλησιάζει η ημερομηνία της γενικής συνέλευσης της ομάδας μας και εκεί θέλουμε να εστιάσουμε τον ρόλο πλέον του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1918. Η ευθύνη του μεγάλη που ακόμη και σήμερα δεν παίρνει επίσημη θέση, αλλά ασχολείται με κουβέντες τύπου καφενείου μέσα στην πόλη μας. Αν όμως κύριοι εξαφανισθεί η ομάδα μας από τον ποδοσφαιρικό χάρτη τι νόημα έχει να μιλάμε για γήπεδα βελτιώσεις κλπ. Γι αυτό θα σας προκαλέσουμε να έχετε λόγο και υπεύθυνη στάση αυτή την ώρα !!!

Τον εύκολο δρόμο τον ξέρουμε όλοι. Αλλά τον σωστό, επίπονο, δύσκολο και ηθικό, ΛΙΓΟΙ.

Με εκτίμηση

ΤΟ ΣΧΗΜΑ ( ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ)

13 ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.