Τρίκαλα-Χανιά 0-2: «Διπλό»… βήμα για πλέι-οφ (HL)

Τα Χανιά πέρασαν σαν... σίφουνας από τα Τρίκαλα (0-2) τελειώνοντας το παιχνίδι ουσιαστικά από το πρώτο ημίωρο. Έτσι έμειναν μόνα τους στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Τα Χανιά βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση (έξι παιχνίδια χωρίς ήττα), καθώς πέρασαν και από τα Τρίκαλα με περίσσια ευκολία. Μία νίκη που τα φέρνει στους 25 βαθμούς και την 6η θέση της βαθμολογίας, «χαντακώνοντας» κι άλλο τους Θεσσαλούς (10η θέση με 16 βαθμούς).

Στο 10ο λεπτό ο Δημητριάδης με μία τρομερή έμπνευση έβγαλε τον Καρλίτο τετ-α-τετ στην κόντρα και ο Βραζιλιάνος δεν λάθεψε από κοντά, ανοίγοντας το σκορ.

14 λεπτά αργότερα (24′) ο Βασιλόγιαννης πήρε το ριμπάουντ μέσα στην μεγάλη περιοχή έπειτα από νέο σουτ του Καρλίτο και από κοντά με δύναμη δεν άφησε περιθώρια, γράφοντας το 0-2. Και αυτή η φάση ξεκίνησε από σέντρα του Δημητριάδη, ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είχε 2 ασίστ αν ο Καρλίτο τελείωνε και τη δεύτερη φάση. Αυτό όμως μικρή σημασία έχει αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα στην εξέλιξη της φάσης.

Οι Κρητικοί διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους αποτέλεσμα, δεν δέχθηκαν για έκτο σερί ματς γκολ (8 γκολ παθητικό, καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος) και έφυγαν από τα Τρίκαλα με το «διπλό» στις αποσκευές τους.

Την ερχόμενη Κυριακή (04/04) τα Χανιά θα υποδεχθούν τον Διαγόρα Ρόδου ενώ τα Τρίκαλα θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, με σκοπό να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί 11 παιχνιδιών χωρίς νίκη (07/02 είχαν κερδίσει τελευταία φορά και μάλιστα τα Χανιά εκτός έδρας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.