Super League 2: Χωρίς γκολ σε Λειβαδιά και Χανιά, «διπλό» κορυφής ο Ιωνικός (hls)

Οι αναμετρήσεις Λεβαδειακός-Τρίκαλα και Χανιά-Ξάνθη έληξαν χωρίς γκολ ενώ ο Ιωνικός Νίκαιας «απέδρασε» από την Ιεράπετρα με σπουδαίο «διπλό» (1-2), το οποίο του δίνει +3 από τους διώκτες του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Ο Ιωνικός Νίκαιας εκμεταλλεύτηκε τα στραβοπατήματα των άμεσων ανταγωνιστών του (Λεβαδειακός-Εργοτέλης-Ξάνθη) και με τρομερό γκολ του Μάναλη στο 84ο λεπτό επικράτησε 2-1 του Ο.Φ. Ιεράπετρας στην Κρήτη. Οι Νικαιώτες έμειναν μόνοι πρώτοι με 31 βαθμούς σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκαν (33′ Βλαχομήτρος) αλλά ισοφαρίστηκαν (65′ Φουάσης) πριν καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο «διπλό». Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα (3 ματς χωρίς ήττα πριν από το σημερινό) και παρέμειναν στον πάτο της κατάταξης με 11 βαθμούς.

Χανιά και Ξάνθη αλληλοεξουδετερώθηκαν, κόλλησαν στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες. Οι Ακρίτες ήθελαν το «διπλό» στην Κρήτη για να μπορέσουν να ανέβουν στην 2η θέση αλλά αντ’ αυτού θα παραμείνουν στην 4η με 27 βαθμούς και στο -4 από την κορυφή (ο Ιωνικός βρίσκεται εκεί). Οι γηπεδούχοι από την άλλη με νίκη θα μπορούσαν να βρεθούν στην προνομιούχο 6η θέση μόνοι τους (22 βαθμούς ισοβαθμία με Παναχαϊκή) αλλά το τέταρτο φετινό τους 0-0 τους στέρησε αυτό το δικαίωμα.

Μία από τα ίδια στην Λειβαδιά (0-0), όπου ο δεύτερος Λεβαδειακός δεν έκαμψε την αντίσταση των Τρικάλων και βρίσκεται στο -3 από τον Ιωνικό Νίκαιας πλέον. Οι δύο ομάδες είχαν φάσεις αλλά το πλεχτό δεν «μάτωσε», ένα καλό αποτέλεσμα πάντως για τα Τρίκαλα (16 βαθμούς, 9η θέση) που μαζεύουν βαθμούς για να βρεθούν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος (σημαίνει θέση στα Play-Off).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.