Ιεράπετρα – Ιωνικός: Θέλουν διπλό κορυφής οι φιλοξενούμενοι

Ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να κερδίσει τον ΟΦ Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για την Super League και να πιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ύστερα από την απώλεια βαθμών του Εργοτέλη.

Ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να κερδίσει τον ΟΦ Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για την Super League 2 και να πιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ύστερα από την απώλεια βαθμών του Εργοτέλη.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και η ομάδα του Πειραιά δεν θα τελειώσει εύκολα το παιχνίδι με νίκη. 

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Κρήτη είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (21/3) στις 14:45μ.μ. 

Αναλυτικά οι αριθμοί που κοινοποίησε η Super League 2:

Ο Ιωνικός νίκησε τον Διαγόρα και εκμεταλλευόμενος τις απώλειες των άλλων πρωτοπόρων, βρέθηκε στην κορυφή μαζί με τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Πειραιά με τη βοήθεια του Ματίας Κάστρο καταφέρνει και σκοράρει αργά ή γρήγορα στα παιχνίδια της, κυρίως αργά βέβαια.

Έχει σκοράρει στα 13 τελευταία παιχνίδια του, μετά την ήττα στην Ξάνθη στην δεύτερη αγωνιστική. Ο Ιωνικός έχει την καλύτερη επίθεση με 21 γκολ, αλλά έχει δεχτεί 14. Μόνο οι τρεις τελευταίες στη βαθμολογία έχουν δεχτεί περισσότερα.

Ο Ιωνικός πηγαίνει στην Ιεράπετρα σε μια χρονική στιγμή, που οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε σημαντική άνοδο. Στα τρία τελευταία παιχνίδια ο ΟΦ Ιεράπετρας κατάφερε να κάνει τις δύο πρώτες νίκες του, να μην έχει ήττα και να έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς, αφού στα πρώτα 12 παιχνίδια είχε μόλις τέσσερις!

Ο Ιωνικός έχει επισκεφτεί δύο φορές την Ιεράπετρα. Πέρσι για τη Φούτμπολ Λιγκ, όταν και οι ομάδες ήλθαν 0-0, και το Νοέμβριο του 2018 για την Γ’ Εθνική, όπου ήταν και πάλι ισόπαλοι, 1-1 αυτή τη φορά (54′ σουτ Χίζι – 15′ κεφαλιά Κουϊρουκίδης).

Στον πρώτο γύρο φέτος ο Ιωνικός επικράτησε με 2-1 (13′ σουτ Πλατέλλας, 56′ κεφαλιά Ομάρ – 42′ σουτ Μπαράτα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.