Super League 2: Πήρε το ντέρμπι ο Ιωνικός! (hls)

Ο Ιωνικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Διαγόρα Ρόδου (3-1), ανεβαίνοντας στους 28 βαθμούς - Ισόπαλο το ντέρμπι της ουράς μεταξύ Απόλλωνα Λάρισας-ΟΦΙ (1-1)

Ο Ιωνικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής της Super League 2 με τον Διαγόρα Ρόδου. Επικράτησε στην έδρα του με σκορ 3-1 και πήρε τρίποντο σπουδαίας σημασίας, που τον ανέβασε στους 28 βαθμούς, κρατώντας τον σε άμεση επαφή με τους άλλους πρωτοπόρους, Εργοτέλη και Λεβαδειακό. Αντιθέτως, η ομάδα της Ρόδου έμεινε στους 26 βαθμούς, χάνοντας έδαφος στη βαθμολογία.

Οι νικητές άνοιξαν το σκορ με τον Νιάς στο 41ο λεπτό. Ισοφάρισε ο Σανδραβέλης στο 68ο και το ματς πήρε δραματικό χαρακτήρα, καθώς το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος σχεδόν. Στο 89ο, όμως, ο Κάστρο βρήκε τη λύση, κάνοντας το 2-1 για τον Ιωνικό. Ο ίδιος στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+6′) με χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, έκανε το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο έδωσε “χρυσό” τρίποντο στους γηπεδούχους.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Αμπούντ-Ομάρ, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (77′ Κουϊρουκίδης), Νιάσε (62′ Μουμίν), Ρόλε (90′ Πογοσιάν), Πλατέλλας (90+2′ Παπαγεωργίου), Βλαχομήτρος (62′ Μάναλης), Κάστρο.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Μανωλάκης, Ρουγκάλας (85′ λ.τ Χότζα), Κάκκο (73′ Τσιαντούλας), Ντοριβάλ (73′ Κωστούλας), Λινάρδος (46′ Μπαστακός), Σμυρλής (46′ Αλάεθ), Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου.

Άβολη ισοπαλία

Στη Λάρισα, ο Απόλλων ήθελε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΟΦ Ιερπάτρας, για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι, από τη δική τους πλευρά, ήθελαν το “διπλό” για να ανασάνουν βαθμολογικά και να αρχίσουν να βλέπουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Τελικώς, κανείς από τους δύο δεν τα κατάφερε. Έμειναν στο 1-1 κι έτσι ο Απόλλων είναι στους 15 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΙ στους 11.

Το σκορ για τον Απόλλωνα άνοιξε στο 11ο λεπτό ο Βαγγέλης Μόρας. Έδωσε το προβάδισμα νωρίς στους γηπεδούχους και μαζί την αισιοδοξία ότι θα φτάσουν στη νίκη. Νωρίτερα, στο 8ο ο ίδιος είχε πάρει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο Γιάκος, καθώς έστειλε την μπάλα άουτ. Τη…φόρα τους έκοψε ο Αποστολίδης στο 78ο λεπτό, σκοράροντας και διαμορφώνοντας το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φρατζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (86’ Νύκταρης), Καρρίκι, Μόρας, Γιάκος, Σκούπρα, Λίταινας (73’ Μπαστιάνος), Μπάμπης (80’ Ομπράντοβιτς), Χατζής, Ντα Κάμπο (73’ Μπαλογιάννης), Αθανασιάδης (86’ Κουτρουμπής).

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας (46’ Καψάλης), Χιντζίδης, Μασουέρο, Χατζητερζόγλου, Φουάσης (59’ Ντούνης), Βογιατζής (59’ Τεγούσης), Γκίνη, Μπαράτα (52’ Αποστολίδης), Κούστα, Ντάλα Κόστα (41’ λ.τ. Ζήσης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.