Διαγόρας – Απόλλων Λάρισας: Σημαντικά στοιχεία για την αναμέτρηση

Η διοργανώτρια Αρχή, Super League 2 κοινοποίησε σημαντικά στοιχεία για την αναμέτρηση Διαγόρας - Απόλλων Λάρισας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Η διοργανώτρια Αρχή, Super League 2 κοινοποίησε σημαντικά στοιχεία για την αναμέτρηση Διαγόρας – Απόλλων Λάρισας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (13/3) στις 14:45μ.μ . 

Αναλυτικά: 

Η συνταγή του 1-0 θα πετύχει για έκτο παιχνίδι στη σειρά για τον Διαγόρα; Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, έχει κερδίσει με το σκορ αυτό τα πέντε τελευταία παιχνίδια της και φιγουράρει δεύτερη. Αν καταφέρει να νικήσει, πέρα από το γεγονός ότι θα είναι η 100η νίκη του Θεοδοσιάδη σε πρωταθλήματα στην προπονητική του καριέρα, θα προωθηθεί και βαθμολογικά, αφού την ίδια ώρα Λεβαδειακός ή Εργοτέλης ή και οι δύο θα έχουν απώλειες.

Ο Απόλλων Λάρισας με ένα γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια και μια νίκη επί της ΠΑΕ Χανιά, χάρη σε αυτό το γκολ, πηγαίνει στη Ρόδο με μια ιδιαιτερότητα. Η ομάδα από τη Φιλιππούπολη δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα εκτός έδρας! Σε έξι παιχνίδια έχει αποσπάσει τρεις φορές 0-0 και έχει τρεις ήττες με 1-0.

Στον πρώτο γύρο ο Διαγόρας νίκησε στο «ΑΕΛ Αρένα» 1-0 (65’ Γεωργίου). Οι δύο ομάδες είχαν να βρεθούν αντιμέτωπες από τον Σεπτέμβρη του 1989, όταν στη Ρόδο ο Διαγόρας νικούσε 2-1 σε αγώνα για όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και οι δύο ομάδες έμεναν εκτός συνέχειας.

Ο Απόλλων Λάρισας έχει την πιο αδύνατη επίθεση του πρωταθλήματος με πέντε γκολ. Ο Διαγόρας έχει μαζί με τον Εργοτέλη την καλύτερη άμυνα με έξι γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.