Χανιά – Καραϊσκάκης: Τα στατιστικά της αναμέτρησης

Ο ΑΟΧ υποδέχεται τον Καραϊσκάκη στο Γήπεδο των Περιβολίων, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για την Super League 2 και η διοργανώτρια Αρχή κοινοποίησε ενδιαφέροντα στατιστικά.

Ο ΑΟΧ υποδέχεται τον Καραϊσκάκη στο Γήπεδο των Περιβολίων, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για την Super League 2 και η διοργανώτρια Αρχή κοινοποίησε ενδιαφέροντα στατιστικά. 

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (13/3) στις 14:45μ.μ. 

Αναλυτικά: 

Αν η ΠΑΕ Χανιά θέλει να ελπίζει για την παρουσία του στα πλέι οφ, το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης είναι κομβικό. Χωρίς γκολ στην έδρα της στα τρία τελευταία και φυσικά χωρίς νίκη σε αυτά, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, μετά το «διπλό» στη Δράμα, αναζητά για πρώτη φορά στη σεζόν διαδοχικές νίκες. Η δυσκολία της ομάδας της Κρήτης είναι στο γκολ, καθώς έχει μόλις επτά σε 13 αγώνες και μάλιστα στους τελευταίους 11 αγώνες μόλις πέντε!

Η ΑΕ Καραϊσκάκης βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα εντός έδρας από τον ΟΦ Ιεράπετρας. Έχει χάσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει μόλις ένα βαθμό στα πέντε τελευταία εκτός έδρας, χωρίς να έχει σκοράρει σε αυτά. Με ακόμη ένα γκολ, φτάνει τα 100 στην κατηγορία.

Όταν έπαιξαν τον Φεβρουάριο του 2020 στα Χανιά, οι γηπεδούχοι είχαν πιο… εύκολο το γκολ από ότι τώρα, αφού επικράτησαν με το ευρύ 5-1 της ΑΕ Καραϊσκάκης (11’ σουτ, 18’ κεφαλιά Κάσσος, 33’ σουτ Κουσκουνάς, 53’ σουτ Γρομητσάρης, 82’ πέναλτι Γιάκος – 81’ κεφαλιά Κυβελίδης).

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν ισόπαλο 1-1 (7’ πέναλτι Λόβριτς – 51’ σουτ Διαμαντόπουλος).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υποδέχεται για δεύτερη φορά στη σεζόν την ΑΕ Καραϊσκάκης, αφού στις 27 Ιανουαρίου ήταν στον πάγκο της Παναχαϊκής με τελικό σκορ 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.