Διαγόρας–ΟΦ Ιεράπετρας 1-0: «Λύγισε» τον ουραγό (hls)

Η ομάδα της Ρόδου τα... χρειάστηκε προκειμένου να επικρατήσει των Κρητικών, στο πλαίσιο της 12ης στροφής της Super League 2.

Ο Διαγόρας έφτασε στην πολυπόθητη νίκη με το μακρινό σουτ του Μπαστακού στο 58′, στο οποίο φέρει ευθύνη και ο τερματοφύλακας του ΟΦ Ιεράπετρας Αθανασόπουλος, που δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να δυσκολεύτηκαν πολύ, αλλά εν τέλει «λύγισαν» την αντίσταση των ουραγών φιλοξενούμενων και παρέμειναν στο… κυνήγι της ανόδου.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Γηραιός έφτασε τους 23 βαθμούς και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής για να δει σε ποια από τις τρεις πρώτες θέσεις θα τον βρει το πέρας της.

Από την απέναντι πλευρά ο ΟΦ Ιεράπετρας παραμένει στον πάτο της SL2 με 4 βαθμούς, χωρίς μάλιστα να έχει νικήσει κάποιον αντίπαλό του!

Διαγόρας Ρόδου (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Σελινιωτάκης, Κωστούλας, Ντοριβάλ (73’ Αθανασίου), Μασούρας, Γεωργίου (73’ Αλάεθ), Μπαστακός (81’ Μανωλάκης), Κάκκο (61’ Σμυρλής), Κονέ (61’ Λινάρδος).

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Χατζητερζόγλου (8’ λ.τρ. Σμίλτος), Μασουέρο, Τεγούσης (37’ Φουάσης), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα, Τσιλιγγίρης (37’ Αρσενίδης, 65’ Αποστολίδης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.