Εργοτέλης- Παναχαϊκή 1-0: Ο Μπουρσέλης οδήγησε τους Κρητικούς στην κορυφή (hls)

Ο Εργοτέλης είναι προσωρινά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού επικράτησε με 1-0 επί της Παναχαϊκής χάρη στο γκολ του Μπουρσέλη.

Στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου ο Εργοτέλης, υποδέχθηκε την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για την Super League 2. Τα πρώτα λεπτά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αναγνωριστικά. Χωρίς αρκετές φάσεις και με την σημαντικότερη στιγμή του παιχνιδιού να είναι η κάθετη μπαλιά του Γιούση, αλλά ο Αραβίδης δεν πρόλαβε την πάσα για να την στείλει στα δίχτυα του Κατσιμήτρου και έτσι πέρασε άουτ στο 31′. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι , προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ με μια κεφαλιά του Μανουσάκη στο 61′, αλλά τελικά η μπάλα βγήκε άουτ. Οι Κρητικοί κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων και συγκεκριμένα ο Μπουρσέλης, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της Παναχαϊκής και στο 71′ έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κυνήγησε την ισοφάρισε, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. 

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Μαζουλούξης, Μπάτζιος, Ποζατζίδης, Πέϊος, Τσέλιος, Αμπντουλάχι, Μανουσάκης, Κωστανάσιος και Κόνραντ. 

Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Λαρέα, Πλιάτσικας, Παταπής, Ανάκογλου, Μουστακόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπάτροβιτς, Πάνος, Αραβίδης και Γιούσης. 

Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος Τσαμούρης. 

Οι βοηθοί: Αλεξανδρός Καραθάνασης και Αθανάσιος Μαλανδρής. 

Βαθμολογία:

Ο Εργοτέλης πήρε το βαθμολογικό τρίποντο και έφτασε τους 19 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα προσωρινά, αντίθετα η Παναχαϊκή έμεινε στους 14. 

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.