Super League 2: Απώλειες για Τρίκαλα και Διαγόρα

Από δύο βαθμούς απώλεσαν Τρίκαλα και Διαγόρας στην 7η "στροφή" της Super League 2, καθώς ήρθαν ισόπαλοι με Εργοτέλη και Χανιά αντίστοιχα.

Από δύο βαθμούς απώλεσαν Τρίκαλα και Διαγόρας στην 7η “στροφή” της Super League 2, καθώς ήρθαν ισόπαλοι με Εργοτέλη και Χανιά αντίστοιχα.

Τρίκαλα – Εργοτέλης: 0-0

Τα Τρίκαλα τρεις ημέρες μετά το “διπλό” στα Χανιά έμεινε στο 0-0 με τον φορμαρισμένο Εργοτέλη, ο οποίος προερχόταν από τρεις διαδοχικές νίκες. Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό και ουσιαστικά οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή. Ο Εργοτέλης απείλησε στο 70′ με τον Μπουρσέλη, ενώ τα Τρίκαλα δύο λεπτά αργότερα με τετ α τετ του Σταματή, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσέλιου.

ΑΟ Τρίκαλα: Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (67΄Ελευθεριάδης), Παπαγεωργίου, Πέλκας (46΄Αλμπάνης), Κεχαγιάς, Σταματής, Ευθυμίου (57΄Φασίδης).

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Σερβιλάκης (72΄Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πεΐος, Τσέλιος, Άπι (62΄Μπουτσάκης), Πατρινός (62΄Κωστανάσιος), Κοκκίνης (46΄Μπουρσέλης), Μανουσάκης (79’Κόνραντ).

Διαγόρας – Χανιά: 1-1

Την ίδια ώρα βαθμούς για δεύτερο σερί ματς απώλεσε και ο Διαγόρας καθώς έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Κάσσο (35′) να σημαδεύει το δοκάρι, ωστόσο ο Διαγόρας ήταν αυτός που βρήκε πρώτος τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ του Μπαστακού στο 52ο λεπτό. Τα Χανιά, πάντως, δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 85′ με κεφαλιά του Κάσσου έφτασαν στην ισοφάριση.

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης (46′ λ.τ Κωστούλας), Κοντοχρήστος, Μασούρας, Αυγενικού (69′ Αθανασίου), Ντοριβάλ (75′ Αλάεθ), Γεωργίου (81′ Δημήτρουλας), Σμυρλής (69′ Λινάρδος), Μπαστακός.

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κάρλος (75′ Παναγιωτούδης), Βρεττός (66′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης (57′ Σουντουρά), Κάσσος, Διαμαντόπουλος (57′ Μασένα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.