Χανιά-Δόξα Δράμας 1-0: «Έσπασαν το ρόδι» οι Κρητικοί (hls)

Το σύνολο του Βοσνιάδη επιβλήθηκε στα Χανιά της Δόξας χάρη στην κεφαλιά του Διαμαντόπουλου, κατακτώντας το πρώτο τρίποντό του στη σεζόν.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, τα Χανιά επικράτησαν στην Κρήτη της Δόξας Δράμας με 1-0 κι έφτασαν τους 6 βαθμούς με την πρώτη νίκη τους. 

Από την πλευρά τους οι Δραμινοί στον τρίτο αγώνα τους –έχουν ακόμη αγώνες με Εργοτέλη εντός και Ξάνθη εκτός- δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ταξίδι τους στην Κρήτη μένοντας στο «βυθό» της βαθμολογίας, δίχως βαθμό, ενώ ακόμη δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν.

Το γκολ που όρισε τη μοίρα του παιχνιδιού ήρθε στο 38’ από στατική φάση, με τον Μπραμπίγια να εκτελεί το φάουλ και τον Διαμαντόπουλο με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 1-0 για τους Χανιώτες. 

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (46’ Αναστόπουλος), Ανδρέου, Ζιούλης, Καμαρά (46’ Σωτηράκος), Πλέγας, Τριανταφυλλάκος (29’ Κάρλος), Σουντουρά, Μακένα (62’ Βρεττός), Μπραμπίγια (88’ Παναγιωτούδης), Διαμαντόπουλος.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Μπολάκης (54’ Σπυρόπουλος), Παπαργυρίου (86’ Παπαργυρίου), Αγιώτης, Βάντερσον, Αγγελόπουλος, Χάμοντ, Μενσά (71’ Φυτόπουλος), Μπελεβώνης, Μαυριάς (54’ Βάντερσον), Βουγιακλίγια (54’ Σαμπανίδης).

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Οικόνομου (Δυτ. Αττικής)
Κίτρινες: Κάρλος – Άντερσον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.