Ανατροπή και δεύτερη θέση για Λεβαδειακό

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ανέτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στη Δόξα Δράμας

Το γρήγορο γκολ της Δόξας Δράμας, αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Αντωνίου που με… αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στην ανατροπή και τη νίκη με σκορ 3-2. Με το τρίποντο αυτό ο Λεβαδειακός «σκαρφάλωσε» (με παιχνίδι περισσότερο) στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Σαμπανίδη στο 6′ έκαναν το 0-1, όμως η συνέχεια ανήκε καθολικά στους Βοιωτούς.

Ο Ιωαννίδης στο 14′ ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος, δύο λεπτά αρκούσαν για να κριθεί ο τελικός νικητής της αναμέτρησης με τους Πολέτο (69′) και Μπαστιάνο (71′) να σκοράρουν τα γκολ των γηπεδούχων και να πάνε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.

Ο Σαμπανίδης, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι για τη Δόξα, διαμόρφωσε το τελικό 3-2  στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Λεβαδειακός πλέον έχει 34 βαθμούς (έναν περισσότερο από τον Απόλλωνα Σμύρνης), ενώ η Δόξα Δράμας, παρέμεινε χαμηλά, στις θέσεις των πλέι άουτ, έχοντας 23 βαθμούς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Βήχος, Λιάγκας, Παντελιάδης (56′ Μάντζιος), Χατζηλάμπρος, Καραχάλιος, Μεχία, Ιωαννίδης, Κονέ, Πολέτο, Μπαστιάνος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Σιώπης, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Καψάλης, Παρασκευάς (74′ Κόντος), Πινδώνης, Αποστολίδης (64′ Χάμοντ), Κρητικός, Ρόβας, Σαμπανίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.