Νομικά “απαράδεκτη” χαρακτηρίζουν τη δίωξη στον Μ. Γκαγκάτση οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τί υποστήριξαν οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άσκηση δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εις βάρος του αντιπροέδρου του "Δικεφάλου"

Λόγο για νομικά ”απαράδεκτη” δίωξη εις βάρος του Μάκη Γκαγκάτση έκανε λόγο το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται πως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αντιμετωπίζει τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για “δυσμενείς κρίσεις και για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων” με αφορμή δημόσιες τοποθετήσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν οι νομικοί του “Δικεφάλου”, παρότι οι ποδοσφαιρικοι εισαγγελείς ήταν ενήμεροι για το περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Γκαγκάτση δεν προέβησαν σε άσκηση δίωξης εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, όπως προβλέπεται από το σχετικό άρθρο του Πειθαρχικού Κώδικα.  

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης, η σχετική προθεσμία ανέρχεται στις πέντε ημέρες από τη στιγμή που θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση, κάτι που δε συνέβη παρά μόνον κατόπιν της καταγγελίας στην οποία προέβη η ΠΑΕ Ολυμπιακός, την επομένη μέρα αφού εξέπνευσε η σχετική προθεσμία. Πέραν της υπόλοιπης υπερασπιστικής γραμμής η ΠΑΕ πήρε προθεσμία για την κατάθεση συμπληρωματικού υπομνήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.