Θρίαμβος των Χανίων στο τοπικό ντέρμπι!

Η αποτελεσματικότητα και η σωστή διαχείριση του ματς, εκεί όπου χρειάστηκε, χάρισαν μια μεγάλη νίκη στα Χανιά με σκορ 3-0 επί του Πλατανιά. Τα γκολ στα Περιβόλια πέτυχαν οι Τζιώρας, Δημητριάδης και Πάνος

Η αποτελεσματικότητα και η σωστή διαχείριση του ματς, εκεί όπου χρειάστηκε – μετά το πρώτο γκολ – ήταν τα στοιχεία εκείνα που χάρισαν μια μεγάλη νίκη στα Χανιά με σκορ 3-0 επί του Πλατανιά στο τοπικό ντέρμπι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στη 2η επαγγελματική κατηγορία!

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες κύλισε περίπου ισορροπημένο με τους τυπικά γηπεδούχους να δείχνουν πιο επικίνδυνοι στις δικές τους προσπάθειες.
Οι Βρεττός, Τζιώρας και Κουσκουνάς ήταν αυτοί που έκαναν τη διαφορά στην ροή της αναμέτρησης κι ενώ ο Πλατανιάς έδειξε πιο ευδιάθετος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά βέβαια αυτό δεν ήταν αρκετό χωρίς το… ζουμί της υπόθεσης!
Στο 60’ η ομάδα του Βοσνιάδη έβγαλε «ζουμί» σε μια γρήγορη επίθεση με τον Πάνου να σεντράρει και τον Τζιώρα με καρφωτή κεφαλιά να ανοίγει το σκορ.
Δεν ήταν, βέβαια, μόνον αυτό που «ξεζούμισε» στη συνέχεια τον Πλατανιά καθώς κομβικής σημασίας αποδείχθηκε η αποβολή του Κόρτσαμ με 2η κίτρινη κάρτα στο 69ο λεπτό!

Σε πιο ανοιχτούς χώρους ήρθε το 2-0 από τον Δημητριάδη στο 78ο λεπτό με τις φάσεις κατόπιν να διαδέχονται μια την άλλη! 

Σε μια από τις πιο όμορφες του ματς, στο 89’ ο Κουσκουνάς πέρασε διαγώνια μπαλιά από την αριστερή στην δεξιά πλευρά κι από πλάγια θέση ο Πάνος με βολέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης) :
Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος, Βρεττός (69’ Δημητριάδης), Κουσκουνάς (90′ Καρτσαμπάς), Τζιώρας (75’ Γιάκος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης) :
Σούλης, Πουρζιτίδης (79’ Ρεβυθόπουλος), Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Σμυρλάκης (85’ Κωστίκος), Ουές (85’ Πασχαλάκης), Λεϊρία, Λουκίνας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης.

To πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής :

(26/1) 
15.00 Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας
15.00 Απόλλων Καλαμαριάς – Απόλλων Σμύρνης
17.00 Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα

(27/1)
14.30 Κέρκυρα – Λεβαδειακός
15.00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.