Του έκοψε τη φόρα!

Ο Λεβαδειακός νίκησε 0-1 στους Ζωσιμάδες και σταμάτησε το αήττητο του πρωτοπόρου στη βαθμολογία της Super League 2 ΠΑΣ Γιάννινα

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε σήμερα (20/1) ο Λεβαδειακός στους Ζωσιμάδες, με σκορ 0-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Βοιωτίας πήρε σπουδαίο τρίποντο, που την έφερε σε απόσταση ενός βαθμού από τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ έσπασε το αήττητο της πρωτοπόρου στην κατηγορία ομάδας των Ιωαννίνων.

Το παιχνίδι δεν θα μείνει στη μνήμη όσων των παρακολούθησαν για τις φάσεις, που δημιούργησαν οι δύο ομάδες. Επρόκειτο για ένα πολύ κλειστό ματς, με ελάχιστες καλές στιγμές, καθώς οι δύο αντίπαλοι φρόντισαν πρώτα να κρατήσουν το μηδέν στις άμυνές τους, κάτι που δεν κατάφεραν τελικώς οι γηπεδούχοι.

Το μοναδικό γκολ που χώρισε τους δύο μονομάχους σημειώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε τη λάθος αντίδραση των αμυντικών του ΠΑΣ και με τον Μεχία, με κοντινή προβολή, έκανε το 0-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Καρτάλης (79′ Πίτου Γκαρσία), Λιάσος, Νάουμετς (64′ Νικολιάς), Ξύδας (46′ Παμλίδης), Κρίζμαν, Λέο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Άνγκουα, Αργυρόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Κονέ, Καραχάλιος, Κοζορώνης (65′ Μεχία), Ιωαννίδης (70′ Πολέτο), Ενομό (56′ Μάντζιος), Συμελίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.