Νίκη Απόλλωνα δια «χειρός» Τεννέ στο Παγκρήτειο!

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλων Σμύρνης στο Παγκρήτιο στάδιο επί του Εργοτέλη, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής. Τα γκολ των «κυανόλευκων» πέτυχε ο Βραζιλιάνος Μπεντινέλι 

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλων Σμύρνης στο Παγκρήτιο στάδιο επί του Εργοτέλη, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής. Τα γκολ των «κυανόλευκων» πέτυχε ο Βραζιλιάνος Μπεντινέλι 

O Mπάμπης Τεννές στο νέο ξεκίνημά του, στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έκανε και την πρώτη παρέμβαση παρατάσσοντας την ομάδα σε σύστημα 3-5-2.
Με καλύτερη διάθεση μπήκε στο Παγκρήτιο στάδιο ο Απόλλων στο ματς ζητώντας πέναλτι στο 22’ από πτώση του Ιωαννίδη στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων έπειτα από μαρκάρισμα του Σπίριακ όμως ο διαιτητής Λάμπρου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι!
Έξι λεπτά αργότερα έγινε το 0-1 μετά από κάθετη μεταβίβαση του Κολ προς τον Μπεντινέλι και εύστοχο σουτ του Βραζιλιάνου στα δίχτυα του Καλογεράκη.

Σε αυτή τη φάση πολλοί εκ της Κρητικής ομάδας διαμαρτυρήθηκαν για οφσάϊτ αλλά κι εδώ διαιτητής και βοηθοί έδειξαν σέντρα!  
Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου πίεσαν αρκετά οι γηπεδούχοι, χωρίς όμως να κάνουν την μεγάλη φάση.
Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης θέλησε να πιέσει σε περισσότερους χώρους. Ο Απόλλων βρήκε πιο εύκολα χώρους για τις αντεπιθέσεις.
Υπήρξαν καλές φάσεις από τους Ροβίθη, Προβυδάκη των γηπεδούχων – που ήταν πιο απειλητικοί – όχι όμως από αυτές που θα θυμόμαστε για πολύ..
Η ομάδα του Τεννέ ισορρόπησε στο τελευταίο δεκάλεπτο και σε μια από τις επικίνδυνες επισκέψεις της κατάφερε να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία – σε ατομική ενέργεια του Βάρκα, που εξουδετέρωσε ο Καλογεράκης – και στην εξέλιξη της φάσης να κερδίσει πέναλτι, στο 86’, όταν από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπάτζιου.
Ο Μπετιντινέλι από τα 11 βήματα «τέλειωσε» το ματς, διαμορφώνοντας το 0-2!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης)
Καλογεράκης, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Μποτέ, Μπουρσέλης (30’ Μπουτσάκης), Μπρους (81’ Μανουσάκης), Τσέλιος, Μπαράτα, Ροβίθης, Έφορντ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές) :
Χουάντερσον, Κύργιας, Ζησόπουλος, Λαρέα, Βιτλής, Γκίνο, Βάρκας (89’ Αγροδήμος), Μπεντινέλι, Κολ, Ιωαννίδης (54’ Γιαννιτσάνης, 74’ Τσαμπούρης), Mαρκόφσκι.

** Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής :

(10/1) Εργοτέλης – Απόλλων Σμύρνης  0-2 (28′, 88′ πεν, Μπεντινέλι)

Αύριο (11/1)

15.00  Κέρκυρα – Απόλλων Λάρισας

Κυριακή (12/1) :

15.00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας
15.00 Α.Ο Χανιά/Κισσαμικός – Απόλλων Καλαμαριάς
15.15 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή

Δευτέρα (13/1) :

16.00 Λεβαδειακός – Πλατανιάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.