Ξέμειναν από ουσία στη Δράμα (video)

Δεν ήταν κακό το παιχνίδι στη Δράμα ανάμεσα στη Δόξα και τον Απόλλωνα Λάρισας, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Super League 2, όμως γκολ δεν είχε!

Δεν ήταν κακό – ποιοτικά –  το παιχνίδι στη Δράμα με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Super League 2 κι έμεινε ενδιαφέρον ως τα τελευταία δευτερόλεπτα, όμως γκολ δεν είχε!

Ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όταν στο 3ο λεπτό ο Τασιούλης με σέντρα-σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και Δόξα άρχισε να ισορροπεί μετά το 15λεπτο πιέζοντας κυρίως στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 34’ ο Γκέκας απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Ιωαννίδη και λίγο αργότερα η ομάδα της Δράμας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κόντου από τον Κωστούλα όμως ο διαιτητής Τσιμεντερίδης είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης πάλι ο τερματοφύλακας της Θεσσαλικής ομάδας, Γκέκας, απέκρουσε σουτ του Ιωαννίδη.
Στο 67’ ο Γκουστάβο είχε μια κεφαλιά από καλή θέση εκτός της εστίας της Δόξας και έτσι συνέχισε το παιχνίδι ως το φινάλε, με έναν γρήγορο ρυθμό χωρίς ουσία..

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης) :
Μένκα, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Πινδώνης, Χάμοντ, Κρητικός (67’ Αποστολίδης)(77’ Αναστασίου), Κόντος (73’ Ρόβας), Ιωαννίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελάϊ) :
Γκέκας, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κωστούλας, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ναζίμ (74’ Μπρέμπο), Λίταινας (88’ Σιφναίος), Τασιούλης (51’Νύκταρης), Γκουστάβο, Μπαστακός.

Ένα τοπικό ντέρμπι στην Κρήτη, μια συνάντηση του Απόλλωνα της Σμύρνης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και άλλες τρεις συναντήσεις με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, απαρτίζουν το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.
Στα Χανιά ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει τον Αθλητικό Όμιλο Χανιά-Κισσαμικός μετά την νίκη επί του Εργοτέλη την περασμένη εβδομάδα.
Η ομάδα του Ηρακλείου δοκιμάζεται την Δευτέρα στα Γιάννινα μετά και την ήττα (3-2) από στα Τρίκαλα, μεσοβδόμαδα, για το κύπελλο Ελλάδος.
Στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Απόλλωνα Καλαμαριά και στην Πάτρα η Παναχαϊκή την Α.Ε. Καραϊσκάκης μια εκ των τριών μέχρι τώρα ομάδων με δύο νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος

Το πρόγραμμα :

Κυριακή (3/11)

14:45 Πλατανιάς – Χανιά 
15:00 Απόλλων Σμύρνης – Απόλλων Πόντου
15:00 Παναχαϊκή – Α.Ε. Καραϊσκάκης
15:00 Λεβαδειακός – Κέρκυρα

Δευτέρα (4/11)

17:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.