Κάτοικος Ιωαννίνων ο Χουτεσιώτης (photo)

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επισήμως.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επισήμως. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τη νέα σελίδα στην καριέρα του, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα: “Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Ελευθέριο «Λευτέρη» Χουτεσιώτη.

Ο Χουτεσιώτης είναι γεννημένος στις 20 Ιουλίου 1994 και υπέγραψε στην ομάδα μας, ως ελεύθερος, από τον Ολυμπιακό. Έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα και την Κ20 του Ολυμπιακού και έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Κ17-18-19-21 της Εθνικής μας”.

Ο Χουτεσιώτης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας των Ιωαννίνων: “Ο ΠΑΣ φέτος θα αγωνιστεί στη νεοσύστατη κατηγορία της Super League 2 και όλοι μας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να την ανεβάσουμε εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και τη διοίκηση της για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.

Η σχετική ανακοίνωση: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης