Παναχαϊκή: Ζητά παρέμβαση για την τιμωρία της

Ο λόγος που θέλει την παρέμβαση των Αχαιών πολιτικών.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αλλά και ο πατραϊκός λαός ζητούν από του Αχαιούς πολιτικούς να τοποθετηθούν δημόσια για την αδικία σε βάρος της ομάδας μας. 

Αγαπητοί φίλοι μας πολιτικοί (Π. Μαρινάκη, Χ. Αλεξοπούλου, Α. Κατσανιώτη, Ι. Φωτήλα), που στηρίζετε την κοκκινόμαυρη ομάδα και γνωρίζετε την ιστορία της θα θέλαμε πραγματικά να μάθουμε την άποψή σας γι’ αυτή την απόφαση που αποκλείει τους φιλάθλους μας από το γήπεδο στην 21η αγωνιστική και στερεί από τον σύλλογό μας την ευκαιρία να έχει την υποστήριξη του κόσμου σ’ ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι. 

Η ΠΑΕ είναι υπέρ της τήρησης της νομιμότητας, ωστόσο οι νόμοι πρέπει να είναι δίκαιοι κι όχι όπως ο συγκεκριμένος που παραβιάζει κατάφορα το δικαίωμά μας να απολογηθούμε και να ασκήσουμε έφεση, και γι’ αυτό κατά την γνώμη μας τον θεωρούμε τουλάχιστον αντισυνταγματικό σε μια χώρα που «γέννησε» και υπερασπίζεται την Δημοκρατία. 

Ο νόμος δεν μας επιτρέπει να απολογηθούμε  

Το «αποφασίζουμε και διατάσσουμε», πιστεύαμε ότι ανήκε στο παρελθόν, δυστυχώς όμως η ομάδα μας δέχεται μια άδικη πέρα ως πέρα τιμωρία. 

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τοποθέτηση σας, όπως και να εξηγήσετε στον πατραϊκό λαό -γιατί εμείς αδυνατούμε- πως μια γιορτή του ποδοσφαίρου μετατράπηκε σε τιμωρία- ταφόπλακα για τον ιστορικό μας σύλλογο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.