SL2: «Τρίποντα» για Χανιά και ΑΕΛ, λευκή ισοπαλία στο Ηρακλής Λάρισας – Αλμωπός Αριδαίας

«Διπλό» των Χανιών στην έδρα της Προοδευτικής, η κρητική ομάδα νίκησε 2-1. «Τρίποντο» για τη Λάρισα με 2-0 επί του Μακεδονικού, οι «βυσσινί» εδραιώνονται στη δεύτερη θέση του βορείου ομίλου. «Κόλλησαν» στο 0-0 Ηρακλής Λάρισας και Αλμωπός Αριδαίας.

Προοδευτική – Χανιά: 1-2

Τα Χανιά για ένατο διαδοχικό παιχνίδι παρέμειναν αήττητα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα του Ταουσιάνη νίκησε εκτός έδρας με 2-1 την Προοδευτική για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το προβάδισμα στην αναμέτρηση πήραν τα Χανιά με σουτ του Κόλα στο 34ο λεπτό. Η Προοδευτική έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 54′ με τον Παυλίδη, αλλά ο Ρότσα 15 λεπτά αργότερα έβαλε την «υπογραφή» του στο «τρίποντο» της φιλοξενούμενης ομάδας.

Τα Χανιά είναι στην 4η θέση του Νότιου ομίλου της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, ενώ η Προοδευτική βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, δηλαδή 11η με 22.

ΠΑΕ Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Ρότσα, Γιαμπερέ, Σέχου, Κατσούρρι, Λεμονής, Μπουρσέλης (69′ Τσέλιος), Μπουτσάκης, Κόλα (86′ Σερβιλάκης), Μάναλης, Μανουσάκης (69′ Ιατρούδης).

Προοδευτική (Χαραλαμπίδης): Αστράς, Αλεξίου, Πάβλας (65′ Νικολής), Χατζηδίμπας, Πότσι, Καρρίκι (31′ λ.τ Αγγελόπουλος), Πίσσας, Παυλίδης, Καπνίδης (76′ Ευθυμίου), Νταβιώτης (76′ Αλιμπέ), Τσακίρης (65′ Μάντιτς).

ΑΕΛ – Μακεδονικός: 2-0

Η Λάρισα επικράτησε με 2-0 του Μακεδονικού για την 25η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Οι «βυσσινί» χρειάστηκαν ένα ημίχρονο για να «καθαρίσουν» το ματς.

Στο 55ο λεπτό ο Πλέγας άνοιξε το σκορ και στο 85′ ο Τσιριγώτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ είναι στην 2η θέση με 48 βαθμούς, ενώ ο Μακεδονικός βρίσκεται 10ος με 26.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Κοσονού, Πλέγας, Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος, Αντράντα, Μαυριάς, Τσιριγώτης, Νίνο (68′ Μαϊδανός).

Μακεδονικός (Ζαζόπουλος): Ιωαννίδης, Χασάνογλου, Κοτταρίδης, Λισγάρας, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Γκέντσογλου, Σιατραβάνης (11′ λ.τ Ζαννάκης (68′ Λιούμης), Μουγκουλούσι (68′ Σιμόνι), Ουνγιαλίδης, Σαραντίδης (46′ Λεωνιδόπουλος).

Ηρακλής Λάρισας – Αλμωπός Αριδαίας: 0-0

Στο μηδέν «κόλλησαν» Ηρακλής Λάρισας και Αλμωπός Αριδαίας για την 25η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της SL2. Οι γηπεδούχοι είναι στην 13η θέση με 22 βαθμούς και πήραν πολύτιμο βαθμό για την προσπάθεια της παραμονής στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμνοι ειναι στην 8η θέση με 29 ύστερα από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες.

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος, Μπόσιο, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Λούκας Γκαρσία, Κέρι, Λεσάι, Συρεγγέλας.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Μανωλάκης, Τσιμπούκας, Ασλαμπάλογλου, Παρασκευάς, Κέρθι, Έππας, Πέλκας, Παπαδόπουλος, Πατρινός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.