Ιμπαγάσα: «Η ομάδα συνεχίζει να μεγαλώνει και να βελτιώνεται»

Την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ με 2-1 σχολίασε ο Αργεντινός.

Ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’, Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟ Ρουφ, εκτός έδρας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική της Super League 2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και άλλα γκολ και να αλλάξουμε τη δυναμική του αγώνα. Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Είχαμε καλές πάσες, κάναμε καλές σέντρες, βρήκαμε καλές προϋποθέσεις για γκολ, αλλά αυτό δεν ερχόταν. Όταν το πετύχαμε, η ομάδα κάπως ηρέμησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα εμφανίστηκε κάπως κουρασμένη, έχοντας δώσει τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Ήταν αισθητό. Κάναμε αλλαγές για να καλυτερεύσει η εικόνα μας. Βρήκαμε δεύτερο γκολ με τον Πινακά μετά από ωραία συνεργασία και στη συνέχεια έγινε το 1-2, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάρει άλλη τροπή. Έπρεπε να αμυνθούμε και φτάσαμε στη νίκη, η οποία είναι σημαντική. Η ομάδα συνεχίζει να μεγαλώνει και να βελτιώνεται, αλλά πρέπει ταυτόχρονα να περιοριστούν τα λάθη. Πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε, να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη».UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας