Αιγάλεω – Παναχαϊκή 0-2: Άνετη νίκη και πέμπτη θέση για τους Πατρινούς (vids)

Νικηφόρο πέρασμα για την Παναχαϊκή με (2-0) μέσα στο Αιγάλεω. Σκόρερ της αναμέτρησης οι Λινάρδος (48') και Μπουρλάκης (67').

Η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε δίκαια το τρίποντο. Από την πλευρά του το Αιγάλεω είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν τις αξιοποίησε και έτσι γνώρισε την ήττα. Μετά από αυτή τη νίκη η Παναχαϊκή ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 32 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στην ένατη με 23 βαθμούς.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Με γρήγορο ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι θέλουν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους γηπεδούχους στο 19’. Ο Ραμίρες δοκίμασε το μακρινό σουτ, αλλά ο Κολοβούρης έκανε την απόκρουση και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 21’ έγινε η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου. Σε αντεπίθεση της Παναχαϊκής, η μπάλα κατέληξε στον Μπουρλάκη, που έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το σουτ του Μπουρλάκη

Μέχρι το τέλος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου δεν έγινε κάποια άλλη αξιόλογη φάση με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Λινάρδος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 1-0 για την Παναχαϊκή στο 48’.

Το γκολ του Λινάρδου

Οι Πατρινοί μετά το γκολ πίεσαν ακόμη περισσότερο, με σκοπό ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε περισσότερη άνεση. Τελικά, αυτή η πίεση απέδωσε καρπούς στο 67’, με τον καλύτερο παίκτη της ομάδας, τον Μπουρλάκη να σκοράρει και ουσιαστικά να «κλειδώνει» το τρίποντο.

Το γκολ του Μπουρλάκη

Ο Μπουρλάκης δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε σε ένδειξη σεβασμού προς την πρώην του ομάδα, το Αιγάλεω. Μετά από το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, τα λάθη και η κούραση κυριαρχούσαν και έτσι η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη με (2-0) και σκαρφάλωσε την 5η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.