ΠΑΟ Ρουφ – Ολυμπιακός Β’ 1-2: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους “ερυθρόλευκους”

Με το "διπλό" έφυγε ο Ολυμπιακός Β' από την έδρα του ΠΑΟ Ρουφ, αφού οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν με (2-1). Σκόρερ της αναμέτησης οι Λιάτσος (36') και Πινακάς (56') για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Βερνάρδος (60') πέτυχε το γκολ για τους γηπεδούχους.

ΠΑΟ Ρουφ και Ολυμπιακός Β‘ τέθηκαν αντιμέτωποι για τη Super League 2 , με τους μικρούς του Ολυμπιακού να παίρνουν τη νίκη χάρις σε τέρματα του Λιάτσου και του Πινακά. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Βερνάρδο, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι καλύτερο. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ιμπαγάσα, που έφτασε τους 17 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στην προτελευταία θέση, με τις ελπίδες για παραμονή να είναι πλέον μηδαμινές.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στους αντιπάλους του. Καθώς πλησίαζε το τέλος του ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» αυξάνανε την πίεσή τους και το τελικά βρήκαν το γκολ στο 36’. Ο Λιάτσος με δυνατό μονοκόμματο σουτ βρήκε δίχτυα και έκανε το (1-0). Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Δυναμικά ξεκίνησαν και το δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Πινακά να σκοράρει στο 56’ και να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους «ερυθρόλευκους». Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 60’ μείωσαν, με τον Βερνάρδο να σκοράρει με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Καλλέργη. Οι παίκτες του ΠΑΟ Ρουφ μετά το γκολ πήραν τα πάνω τους και προσπάθησαν να πιέσουν ακόμα περισσότερο. Στο 73′ ο Φράγκος σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, αλλά ο Στουρνάρας του είπε “όχι”, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού να παίρνει τη νίκη με (2-1).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.