Απόλλων Σμύρνης – Παναχαϊκή 1-0: Ο Μωραΐτης έδωσε και πάλι τη λύση (hls)

Δύσκολη νίκη με (1-0) για τον Απόλλωνα επί της Παναχαϊκής, με σκόρερ τον Παναγιώτη Μωραΐτη.

Για την 18η αγωνιστική της Superleague 2 τέθηκαν αντιμέτωποι ο Απόλλων Σμύρνης και η Παναχαϊκή. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε το τρίποντο με (1-0), με τον Μωραΐτη να βρίσκει και πάλι δίχτυα και να φτάνει τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα. Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν τέταρτοι με 32 βαθμούς.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε πολλά λάθη κυρίως στη μεσαία γραμμή και το παιχνίδι δεν μπόρεσε ποτέ να βρει ρυθμό. Οι καλές στιγμές ήταν μόλις δυο και αυτές ήταν για τους γηπεδούχους. Στο 3’ μετά από ωραία σκαφτή πάσα του Περέιρα, ο Μωραΐτης βρέθηκε απέναντι από τον Θεοδωράκη, που μπλόκαρε με 2η προσπάθεια. Στο 26’ ο Απόλλων έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Μωραΐτης, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ, αλλά ο Τοπάλ με σωτήρια επέμβαση, έκοψε λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.   

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μωραΐτης που ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης των γηπεδούχων κατάφερε να βρει δίχτυα και να δώσει το προβάδισμα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Πιο συγκεκριμένα στο 48’ μετά από ωραία σέντρα του Περέιρα από τα δεξιά, ο επιθετικός των γηπεδούχων έπιασε μια ωραία κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Αυτό ήταν το 15ο γκολ του Μωραΐτη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο επιθετικός του Απόλλωνα δεν πανηγύρισε μετά την επίτευξη του τέρματος, σε ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του την Παναχαϊκή. Μετά το γκολ των γηπεδούχων, το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό. Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν, αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικές. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν το (1-0), με τον Απόλλωνα να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνει για να «πιάσει» την πρώτη Κηφισιά.

Απόλλων Σμύρνης: Σόρτσαν, Παπαγεωργίου (46′ Λούι), Κοροβέσης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Μουστακόπουλος (65′ Φατιόν), Χαλίμι (46′ Καρίμ), Μωραΐτης, Κουάδρα (54′ Ερέρα), Περέιρα (81′ Τσαμούρης).

Παναχαϊκή: Θεοδωράκης, Τσακμάκης, Λαρέα, Τοπάλ, Στεργίδης (64′ Κοντοχρήστος), Τσιάρας (82′ Λινάρδος), Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (72′ Μυτίδης), Π. Καρακλάιτς (64′ Ν. Καρακλάιτς), Αλεξόπουλος, Χαντί.

Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Διαμαντής (Λέσβου)

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.