ΑΕΚ Β’ – Απόλλων Σμύρνης 0-2: Παρέλαση στα Σπάτα (hls)

Ο Απόλλων πανηγύρισε την 6η διαδοχική εκτός έδρας νίκη του στο Σεραφείδειο και κυνηγά την Κηφισιά.

Προβάδισμα μόλις από το 15′ για τον Απόλλωνα, καθώς μετά την σέντρα του Περέιρα, ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας, Παναγιώτης Μωραϊτης, πήρε την κεφαλιά και με το 11ο φετινό του γκολ άνοιξε το σκορ (0-1, 15ο λεπτό). Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κουάδρα να πάρει αέρα δύο τερμάτων αλλά αστόχησε. Η ΑΕΚ προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς πριν φύγει το ημίχρονο και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες. Φοβερή επέμβαση του Κότσαρη στο γυριστό του Γερολέμου με την ΑΕΚ να αγγίζει την ισοφάριση και λίγο αργότερα η κεφαλιά του Λάτσι σταμάτησε στο δοκάρι!

Κόντρα στη ροή του ματς και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 2ο γκολ, το λάθος του Γερολέμου έβγαλε σε θέση βολής τον Σαντάτ Καρίμ που πλάσαρε εύστοχα τον Χατζηεμμανουήλ (0-2, 47ο λεπτό). Με την συμπλήρωση μιας ώρας ο Μπότος έχασε την ευκαιρία να μειώσει για τους γηπεδούχους και να ξαναβάλει την ΑΕΚ στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είχε μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του Ζίνι προς το τέλος της αναμέτρησης ενώ στο 90΄ ο Κότσαρης με νέα σπουδαία επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του και το τελικό 0-2.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Χριστοφιλόπουλος (67′ λ.τ Χατζηκυριάκος), Λάτσι, Παρράς (85′ Γεωργέας), Γερολέμου, Δημητρίου, Μπότος, Κορομηλάς (61′ Πανεράς), Σκόνδρας (60′ Απ. Χριστόπουλος), Ζίνι.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Λούι (79′ Παπαγεωργίου), Κοροβέσης, Ντομίνγκες, Πατάπης, Μουστακόπουλος, Φατιόν (52′ Αναστασόπουλος), Περέιρα (66′ Ερέρα), Κουάδρα (79′ Θεοχάρης), Σαντάτ, Μωραΐτης (66′ Χαλίμι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.