ΠΑΟΚ Β’ – Μακεδονικός 3-3: «Όρθιος» στις καθυστερήσεις (hls)

Με γκολ του Χατζηστραβού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ Β’ απέφυγε την ήττα (3-3) από τον Μακεδονικό, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν δύο φορές μπροστά στο σκορ, όμως ο Μακεδονικός ανέτρεψε την κατάσταση στο 81’ με πέναλτι… ανακάλυψη του διαιτητή και κρατούσε τη νίκη μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε μία φάση διαρκείας, ωστόσο, η μπάλα στρώθηκε στον Χατζηστραβό και εκείνος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (53’, 90+3’) έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Νταρέλας είχε ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο 6ο λεπτό, η ισοφάριση ήρθε με πέναλτι του Τσουκάνη στο 36’, με τον ΠΑΟΚ Β’ να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Χατζηστραβό (53’). Η αντίδραση του Μακεδονικού ήταν άμεση αφού στο 65’ ο Γκέντσογλου ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 81’ ο διαιτητής… ανακάλυψε πέναλτι και ο Τσουκάνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 2-3, προτού ο Χατζηστραβός και πάλι διαμορφώσει το τελικό 3-3.

Ο ΠΑΟΚ Β’ έφτασε τους 26 βαθμούς και προσπέρασε έστω και προσωρινά την Καρδίτσα, με τον Μακεδονικό να μένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Σελιμάι (Τσοπούρογλου 46′), Τασιούρας, Παναγιώτου, Κωττάς, Ουεντραόγκο, Νινούα (Μορικέλι 63′), Δαρέλας, Μπράντονιτς, Πανίδης (Σπυρίδης 72′), Γκορντεζιάνι (Χατζηστραβός 46′).

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Γκέντσογλου, Κραγιόπουλος (Λεωνιδόπουλος 59′), Σιατραβάνης, Ζαφειράκης, Σιμόνι (Μιλισάβλιεβιτς 73′).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.