Επισκοπή-ΑΕΚ Β 1-0: Επιστροφή με πρώτη νίκη!

Με την επιστροφή των ομάδων της SL2 στην ενεργό δράση, η Επισκοπή νίκησε σήμερα (11/3) στην έδρα της την ΑΕΚ Β, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν στις 13 αναμετρήσεις που έχει δώσει

Το πρώτο τρίποντο στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν πανηγύρισε σήμερα (11/3) στην έδρα της η Επισκοπή, με αντίπαλο την ΑΕΚ Β, της οποίας επικράτησε με σκορ 1-0, στην επιστροφή των ομάδων της SL2 στην ενεργό δράση! Χρειάστηκε να φτάσει στην 13η αναμέτρησή του στο πρωτάθλημα ο σύλλογος του Ρεθύμνου, για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Με αυτή τη νίκη, που σημειώθηκε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, η Επισκοπή πήρε βαθιά ανάσα στο βαθμολογικό πίνακα του Νοτίου ομίλου της δεύτερης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας στην Ελλάδα, στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από την ουρά. Πλέον, έχει πέντε βαθμούς κι αρχίζει να βλέπει ψηλότερα. Από την άλλη, οι “κίτρινοι” μέτρησαν τέταρτη ήττα στη σειρά.

Η ΑΕΚ Β μπήκε καλύτερα στο ματς. Μάλιστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 13ο, όταν ο Κορομηλάς βρέθηκε τετ α τετ με τον Ψαρρά, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στη συνέχεια. Και όχι μόνον αυτό, αλλά βρήκαν και γκολ, που έμελε στο φινάλε της αναμέτρησης να τους δώσει τη νίκη.

Ο Κούτσιας με προβολή ήταν αυτός που έκανε το 1-0 στο 49ο. Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του Ρεθύμνου άγγιξε και το δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Αμπαφού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως, στο 55ο η κεφαλιά του Κοσίδη δεν βρήκε στόχο, με τους παίκτες του Οφρυδόπουλου να χάνουν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 71ο, όταν το πλασέ του Σκόνδρα πέρασε μόλις άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και η Επισκοπή πανηγύρισε την πρώτη της επιτυχία!

Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Νταμπίζας, Κεφαλάς, Πολίτης, Αραμπατζής (80′ Τζωρτζινάκης), Αμπαφού, Κούτσιας, Σκεντεράι, Σταθόπουλος (64′ Κρίκλοου), Βουκελάτος (74′ Τσιλεδάκης), Παπαδόπουλος

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Ραντόνια, Λάτσι, Παρράς, Ρουκουνάκης, Λέλεκας, Σκόνδρας (80′ Χριστόπουλος), Κορομηλάς (67′ Ζίνι), Γκολφίνος, Κοσίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.