SL2: Πρώτος και καλύτερος ο ΠΑΟΚ Β’, νίκες για Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας!

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε εμφατικά με 6-1 τον Απόλλων Λάρισας και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα για τον Βόρειο όμιλο της Super League 2. Νίκες για τον Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας, κόντρα σε Απόλλωνα Πόντου και Ηρακλή αντίστοιχα.

ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Λάρισας: 6-1

Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ Β’ κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία «διέλυσε» τους φιλοξενούμενους με 6-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Το προβάδισμα στο παιχνίδι έδωσε ο Μιχαηλίδης στο 19′, τρία λεπτά αργότερα ο Κουαλιάτα έκανε το 2-0.

Στο 29ο λεπτό ο Γκορντεζιάνι πέτυχε το πρώτο του γκολ και στο 35′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στη συνέχεια στο 45+1 ο Χατζηστραβός έστειλε τον ΠΑΟΚ Β’ στα αποδυτήρια με πέντε γκολ διαφορά. Το τέρμα της τιμής για τον Απόλλωνα Λάρισας σημείωσε ο Σιατραβάνης στο 52′ ενώ στο 69ο λεπτό ο Μπράντονιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σελιμάι (73′ Γιαξής), Τασιούρας (46′ Τσοπούρογλου), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Γρόσδης, Σμυρλής (60′ Μπράντονιτς), Κουαλιάτα, Χατζηστραβός (46′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (60′ Τζίμας).

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Οικονομόπουλος (75′ λ.τ Μπακαρός), Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Διβανές, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.

Αναγέννηση Κρδίτσας – Ηρακλής: 1-0

Στην εκπνοή της αναμέτρησης η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε τον Ηρακλή ο Κοζορώνης με πέναλτι στο 90+8′ πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του .

Οι ενδεκάδες:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Αλιατίδης (6′ λ.τ Γκόλιας), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός (69′ Κάρδαρης), Γιάκος, Βερνάρδος, Αθανασιάδης, Μπάλλας.

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Νταμιάν (89′ Δόρης), Πατράλης, Μανουσάκης (57′ Τότσκα), Άλεξιτς (71′ Μελούνοβιτς), Τομάς (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα.

Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός 0-2

O Πανσερραϊκός πέρασε και το «εμπόδιο» του Απόλλωνα Πόντου, η ομάδα των Σερρών νίκησε με 2-0 και βρίσκεται στην 2η θέση με 19 βαθμούς. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενεους πέτυχαν οι Κανίς με κεφαλιά στο 45ο λεπτό, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σαΐντ στο 83′.

Οι ενδεκάδες:

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μουμίν (46′ Αραβίδης), Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Κωστίκα, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Μπελεβώνης (68′ Δαλιανόπουλος), Ντιαλόσι, Λαμπίρης (86′ Πάτι), Εσαλό.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης (79′ Δεληγιαννίδης), Σιόντης (73′ Σοφιανός), Θυμιάνης, Μούργος (79′ λ.τ Μασκανάκης), Στίνα, Κανίς, Κατσαντώνης (68′ Σαΐντ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.