Super League 2: Σπουδαίες νίκες για Αναγέννηση και Πανσερραϊκό, πέρασε από το Ρουφ η Παναχαϊκή

Ένα γκολ αρκούσε για την Αναγέννηση ώστε να καταβάλει την αντίσταση του Θεσπρωτού και να ανεβεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Φωτιές πετούσε ο Πανσερραϊκός περνώντας με 3-1 από την Βέροια.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Απόλλων Πόντου – Αλμωπός 0-1

Το γκολ του Πέττα στο 28′ έκρινε την αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη. Ο Αλμωπός πήρε βαθιά ανάσα πιάνοντας τον Απόλλωνα στη βαθμολογία και με τους δύο πάντως να παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη.

Βέροια-Πανσερραϊκός 1-3

Εμφατικά πέρασε από την Βέροια ο Πανσερραϊκός ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Κανής σκόραρε στο 27′ και το 56′ για να βρουν οι φιλοξενούμενοι και τρίτο γκολ με τον Μασκανάκη στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το σκορ στο 5ο των καθυστερήσεων με πέναλτι του Φασίδη.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Θεσπρωτός 1-0

Το γκολ του Βερνάρδου στο ξεκίνημα ήταν αρκετό για την Αναγέννηση ώστε να καταβάλει την αντίσταση του Θεσπρωτού με 1-0. Οι γηπεδούχοι έπιασαν την Λάρισα στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τον Θεσπρωτό προτελευταίο.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΟ Ρουφ-Παναχαϊκή 0-1

Η Παναχαϊκή παρέμεινε στα υψηλά στρώματα του δεύτερου ομίλου, με το γκολ του Κέρι στο 53′ να είναι αρκετό για να περάσει από την Αθήνα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κυριαζή. Οι Πελοποννήσιοι ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με τον ΠΑΟ Ρουφ να παραμένει χωρίς βαθμό μετά από 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.