Μακεδονικός-Παναθηναϊκός Β’ 1-1: Ο Σερπέζης έσωσε την παρτίδα για τους «πράσινους» (hls)

Μακεδονικός και Παναθηναϊκός Β' αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-0 για την 7η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Το παιχνίδι Μακεδονικός-Παναθηναϊκός Β’ άνοιξε την «αυλαία» για την 7η αγωνιστική του Βορείου ομίλο στη Super League 2. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Μακεδονικός πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» στο 18ο λεπτό με εξαιρετικό τελειώμα του Μπρατσιάνι. Ο Παναθηναϊκός «απάντησε» στο γκολ των γηπεδούχων στο 83ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Σερπέζη.

Στις καθυστερήσεις ο Ξενόπουλος έκανε σπουδαία επέμβαση με τα πόδια στον Μιλισάβλιεβιτς, ενώ λίγο πριν το φινάλε υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών και αποβλήθηκαν οι Αγκοστίνιο, Τσιφτσί.

Ο Μακεδονικός ύστερα από επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι στην 4η θέση με 11 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός Β΄είναι στην 7η με εννέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριφύλλι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης (46′ Κοτταρίδης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος (88′ Μιλισάβλιεβιτς), Τσιλιγγίρης (88′ Μουγκουλούσι), Ζαννάκης (64′ Μπάγκολα), Σιμόνι (79′ Τσιφτσί).

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Σερπέζης, Σιδεράς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης (59′ Τερεζίου), Ανδρικόπουλος (77′ Αγκοστίνιο), Ταβάρες, Αντωνίου (72′ Καρβούνης), Φουρτάδο (59′ Μπιλάλ), Σαρδέλης (59′ Κρυπαράκος).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.