ΠΑΟΚ Β’-Ηρακλής Λάρισας 3-0: «Τρένο» με… σπασμένα φρένα (hls)

Ο ΠΑΟΚ Β' πέρασε και το «εμπόδιο» του Ηρακλή Λάρισας, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία νίκησε με 3-0 και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα του Βόρειο ομίλου για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Εύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β’ κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας για τον Βόρειο όμιλο της Super League 2. Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 3-0 του ουραγού της βαθμολογίας και παρέμειναν στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ στην εστία του Κουτζαβασίλη. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, οι νεαροί του «Δικεφάλου» βρήκαν το τρόπο να σκοράρουν. Αρχικά στο 52ο λεπτό ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά, ενώ στο 86′ ο Δαρέλας για το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γρόσδης,

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μοναστηρλής, Γιαξής, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τσοπούρογλου (46’ Τασιούρας), Μελετίδης, Νινούα (46’ Γρόσδης), Μπράντονιτς (60’ Σπυράκος), Χατζηστραβός (75’ Δαρέλας), Σμυρλής, Πανίδης (46’ Τζίμας).

Ηρακλής Λάρισας (Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Λαγωνίδης, Καψάλης, Γκουγκουλίδης, Μπαλαμώτης, Μπάμης, Τασιούλης, Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης (58′ Συρεγγέλας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.