Ηρακλής-Βέροια 1-1: Μοιρασιά στο Καυτανζόγλειο (hls)

Ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος κόντρα στη Βέροια με 1-1 για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Το παιχνίδι Ηρακλής-Βέροια άνοιξε την «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής για τη Super League 2. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 29ο λεπτό με τον Γιουμπιτάνα. Η κακή αμυντική λειτουργία της Βέροιας, αλλά και η λάθος απομάκρυνση του γκολκίπερ Παπαδόπουλου πάνω στο Βέλγο μεσοεπιθετικό, ο οποίος «έγραψε» το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου με τον Φασίδη στο 48′. Εξαιρετικό το τελειώμα του Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος νίκησε εύκολα τον Βελλίδη. Οι δύο ομάδες έψαξαν για ένα δεύτερο γκολ, αλλά και το βαθμολογικό τρίποντο με τους Πατράλη (73′) και τον Ιωάννου, αντίστοιχα. Όμως τελικά έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ηρακλης είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας του Βόρειου ομίλου με 5 βαθμούς, ενώ η Βέροια είναι 7η με 7.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Κατσαμπής): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα, Δόρης (60′ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς (81′ Μανουσάκης), Μελούνοβιτς (60′ Άλεξιτς).

Βέροια (Ματζιαρίδης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Στίκας, Μαραγκός, Ιωάννου (79′ Ισαακίδης), Φασίδης (87′ Μουχάλης), Μπούζας (4′ λ.τ Μασούρας), Μπλέτσας, Ορφανίδης (87′ Κατσούκης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.