Απόλλων Σμ. – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Επέλαση της “ελαφράς ταξιαρχίας”

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β' και συνέχισε νικηφόρα στη Super League 2.

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β’ για την 3η αγωνιστική της Super League 2 και έφτασε τους 13 βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες έμειναν στους δύο βαθμούς.

Oι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τους Κότσαρη, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Μωραΐτη, Οντόνε, Χαλίμι, Λούι, Σίγκνεβιτς, Παπαγεωργίου και Ερέρα. Ο Ολυμπιακός Β’ εμφανίστηκε με τους Παπαδούδη, Νίκολιτς, Αποστολόπουλο, Λιάτσο, Κουτσίδη, Μαυρουδή, Μαρίνο, Βοΐλη, Κωστή, Χρυσόπουλο και Καράκουτη.

Στο τρίτο λεπτό της συνάντησης ο Απόλλων Σμύρνης έχασε την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς. Ο Φατιόν έκανε τη σέντρα – σουτ και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδούδη. Ο Ολυμπιακός Β’ απάντησε στο 12ο λεπτό. Ο Βοΐλης βρέθηκε απέναντι στον Κότσαρη και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα αντέδρασε σωστά, ενώ και ο Καρακούτης αστόχησε στη συνέχεια.

Στο 57′ ο Απόλλων Σμύρνης σημείωσε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φατιόν. Η μπάλα αφού κόντραρε στο τείχος κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδούδη, ο οποίος αιφνιδιάστηκε. Στο 69΄ο Βοΐλης είχε σημαντική ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κότσαρη μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής. Στο 82΄ο Ράιτ επιχείρησε να σκοράρει με πλασέ από κοντά, έπειτα από γύρισμα του Χαλίμι, αλλά ο Παπαδούδης είχε ακόμα μια επέμβαση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.