ΑΕΚ Β΄: Ήττα στο φιλικό με τον Αχαρναϊκό

Η ΑΕΚ Β΄ γνώρισε την ήττα με 3-2 στο φιλικό με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι σε ματς που ο Κώστας Γαλανόπουλος πήρε χρόνο συμμετοχής.

Η ΑΕΚ Β ηττήθηκε 3-2 από τον Αχαρναϊκό σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Μενίδι.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 11′, όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιώργος Θεοχάρης σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ταμπάκη. Στο επόμενο λεπτό όμως ο Αχαρναϊκός άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Στάμου.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 28′, όταν ο Βεντάντ Ραντόνια πήρε την πάσα από τον Γιάννη Γερολέμου και πλάσαρε από πλάγια δεξιά για να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές ευκαιρίες αλλά ο Αχαρναϊκός ήταν πιο αποτελεσματικός και έφτασε στο 3-1 με γκολ του Ταμπάκη στο 58′ και του Αντωνόπουλου στο 80′. Η ΑΕΚ Β μείωσε σε 3-2 στο 87′ με συρτό σουτ του Φρανκ Μάσα μέσα από την περιοχή.

Στο παιχνίδι, πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Γαλανόπουλος και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται με την πρώτη ομάδα (Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Ραντόνια, Κοσίδης).

Η σύνθεση της ΑΕΚ Β: Θεοχάρης (46′ Χατζηεμμανουήλ) Ραντόνια, Χατζηκυριάκος, Τρούμπουλος, Παρράς, Γαλανόπουλος (46’ Δημητρίου) Γερολέμου (79′ Γεωργέας) Κορομηλάς (63′ Λέλεκας) Σκόνδρας (63′ Ε. Χριστόπουλος) Μάσα, Κοσίδης (46′ Γκολφίνος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.