Γεωργιάδης: «Στόχος του Ηρακλή η άνοδος»

Για τον νέο Ηρακλή και τους στόχους του, μίλησε σήμερα ο προπονητής του, Κώστας Γεωργιάδης, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο κόουτς του Ηρακλή:

Για τη νέα προσπάθεια του Ηρακλή: «Η χθεσινή μέρα ήταν η πρώτη για όλο τον οργανισμό. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ομάδα δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Η ομάδα αποτελείται από τους διοικητικούς παράγοντες, το αγωνιστικό τμήμα και τον κόσμο που με την συμπαράστασή του μπορεί να αλλάξει τη μορφή ενός συλλόγου. Χθες ήταν μία μέρα ενθουσιασμού και χαράς. Πρωταγωνιστής ήταν ο κόσμος και αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο για τη νέα μας προσπάθεια, η οποία είναι η συνέχεια της περσινής χρονιάς. Πέρσι ήταν μία δύσκολη σεζόν, ξεκινήσαμε από το μηδέν και με πολλή δουλειά και προσπάθεια καταφέραμε να έχουμε μία αγωνιστική βάση. Ταυτόχρονα όλο το καλοκαίρι δουλέψαμε και στο οργανωτικό κομμάτι, στο οποίο ο Ηρακλής είχε φτάσει στο θάνατο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ακατάπαυστα και χαίρομαι που ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό»

Για το ρόστερ της ομάδας: «Έμειναν 16 παιδιά από την περσινή χρονιά με δική μας επιλογή. Υπάρχουν άλλοι έξι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας και σίγουρα θα γίνουν άλλες 4-5 ποιοτικές κινήσεις για να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια»

Για τους στόχους της ομάδας: «Φυσικά είναι στόχος μας η άνοδος, αλλά δε θέλω να λέω πολλά λόγια. Θεωρώ ότι η δουλειά μας είναι αυτή που δείχνει τους στόχους. Αργά ή γρήγορα ο Ηρακλής θα βρεθεί στη Super League επειδή σε αυτήν κατηγορία τώρα είναι φιλοξενούμενος. Δεν ακούστηκε πολλές φορές η λέξη άνοδος από εμάς για να μη φορτώσουμε τα νέα παιδιά με πίεση. Δε φοβόμαστε να την πούμε αλλά η φιλοσοφία μας είναι να πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Θα προσπαθήσουμε με όλο μας το είναι για να πραγματοποιήσουμε το στόχο της ανόδου»

Για τη διοίκηση: «Υπάρχει σεβασμός, εκτίμηση και αγάπη μεταξύ των μελών και σε αυτό έχει στηριχθεί η ομάδα από την περσινή σεζόν. Επίσης, ο κύριος Ευγενίου, ο οποίος διοικεί την ομάδα, σέβεται όλους τους ρόλους και μας προστατεύει. Ακόμα και στα άσχημα αποτελέσματα έχει έρθει στα αποδυτήρια και μας έχει συμπαρασταθεί. Είμαστε όλοι τυχεροί και ευλογημένοι που ζούμε σε αυτήν την εποχή του Ηρακλή. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται την καθαρή προσπάθεια που γίνεται και όλο και περισσότερο μας ενισχύει. Χωρίς την ενίσχυση του κόσμου δε γίνεται να είσαι μεγάλη ομάδα»

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Από το καλοκαίρι η ομάδα ήταν αισιόδοξη ότι θα πάρει την αδειοδότηση. Κάναμε πλάνο ακόμα και αν δεν την πάρουμε. Έτσι, όταν βγήκε η απόφαση εγώ δε στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί αυτά τα παιδιά έχουν δίψα και κίνητρο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να διαχειριστούν το βάρος της φανέλας και η εμπειρία. Για μένα έμπειρος είναι αυτός που αναλύει αυτά που του συμβαίνουν με σωστό τρόπο. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε εμείς από την περσινή σεζόν και για αυτό βελτιωνόμασταν σε κάθε παιχνίδι. Ο μόνος μου προβληματισμός είναι να αντιληφθούν το βάρος και την ευθύνη της κατάστασης αλλά σιγά – σιγά το καταφέρνουμε και αυτό».

Πηγή: Libero 107.4


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.