Πανσερραϊκός: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τα “λιοντάρια”

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ανακοίνωσε τους Γιάννη Μυστακίδη, Μάκη Γιαννίκογλου και Σπύρο Νάτσο.

Οι τρεις παίκτες υπέγραψαν τα νέα του συμβόλαια με τα “λιοντάρια” και ανακοινώθηκαν επισήμως. Οι δυο πρώτοι υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο, ενώ ο τρίτος υπέγραψε διετές.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μάκη Γιαννίκογλου. Ο 29χρονος τερματοφύλακας, που αγωνιζόταν στη Λιθουανία, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει στη θέση Νο “1”.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1993 στην Καβάλα και η πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο ήταν στα τμήματα υποδομής του Α.Ο Ξάνθης. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ομόνοια Λευκωσίας το 2011, ενώ τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε με την Καβάλα στη Football League.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Φωκικό το 2014, βρέθηκε στον Ηρακλή, με τον οποίον αγωνίστηκε στη Super League τη διετία 2015-17. Tη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο τέλος της περιόδου πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ. Το 2019 επέστρεψε στα Γιάννινα, ενώ το 2021 μετακόμισε στη Λιθουανία για να φορέσει τη φανέλα της Σουντούβα. Εκεί, αγωνίστηκε σε 26 ματς φορώντας γάντια βασικού, κάνοντας και τις πρώτες του ευρωπαϊκές συμμετοχές στο Conference League.

Έχει υπάρξει διεθνής σε επίπεδο Παίδων και Νέων.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μυστακίδη. Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός, με πλούσιο βιογραφικό και εμπεiρία, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Super League2.
Μίνι βιογραφικό:

Ο Γιάννης Μυστακίδης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1994 στην Θεσσαλονίκη και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ακαδημίες της Πιερίας. Το 2010 φεύγει στο εξωτερικό και εντάσσεται στις ακαδημίες της Χόφενχάϊμ στη Γερμανία, ενώ ακολουθούν η Μάνχαϊμ και η Φράϊμπουργκ.

Ένας τραυματισμός τον φέρνει πίσω και το 2014 υπογράφει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον παραχωρεί δανεικό στον Πιερικό, με τον οποίον έχει 24 συμμετοχές και 3 γκολ στην Football League, επίδοση που του δίνει την ευκαιρία στον δικέφαλο. Τη σεζόν 2015-16 κάνει 31 συμμετοχές και 5 γκολ με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζει στην Τούμπα έως το Δεκέμβριο του 2017, έχοντας 33 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ακολούθως παίρνει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ενώ τη σεζόν 2018-19 αγωνίζεται αρχικά στον ΠΑΣ Γιάννινα και από τον Ιανουάριο στην Πολωνική Γκόρνικ έχοντας 20 συμμετοχές. Επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου, με τον οποίον αγωνίζεται σε 10 αγώνες στη Σούπερ Λίγκ μέχρι τον Δεκέμβριο και φεύγει και πάλι στο εξωτερικό για λογαριασμό της Ντε Γκράαφσαπ στην Ολλανδία, εκεί όπου έμεινε ένα χρόνο και έκανε 15 συμμετοχές. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ξάνθη, ενώ φέτος αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη Βέροια.

H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Νάτσο. Ο 24χρονος διεθνής ταλαντούχος αμυντικός χαφ, έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Σπύρος Νάτσος γεννήθηκε στις 09 Ιουνίου 1998 στην Πρέβεζα και είναι “προϊόν” των ακαδημιών του Ατρομήτου. Αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, ως δεξί μπακ, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει με επιτυχία και άλλες θέσεις. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Περιστερίου σε μικρή ηλικία, πέρασε κατά σειρά από τα τμήματα U15, U17, U20 και το 2015, σε ηλικία 17 ετών, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Με τη φανέλα του Ατρομήτου, που είναι και η μοναδική που έχει φορέσει στην καριέρα του, έχει πραγματοποιήσει 80 συμμετοχές και 2 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, στο Κύπελλο Ελλάδας και στο Europa League, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τη σεζόν 2020-21 έπαιξε σε 25 αγώνες.

Παράλληλα ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, όντας βασικό στέλεχος της U21, μέχρι και το 2020 και φυσικά έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε όλες τις προηγούμενες ηλικιακές κατηγορίες, μετρώντας περισσότερες από 35 εμφανίσεις με το εθνόσημο.acebook  Twitter


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.