Δερμιτζάκης: “Τιμωρούν διπλά τη Βέροια”!

Ο τεχνικός της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο για την καθυστέρηση του μπαράζ ανόδου.

Ο τεχνικός της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο για την καθυστέρηση του μπαράζ ανόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δερμιτζάκης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Είμαι 35 χρόνια στο χώρο. Τελευταία έλεγα ότι έχουμε πιάσει πάτο, αλλά διαπιστώνω ότι μπορούμε να δούμε κι άλλα. Πάντα μας εκπλήσσουν με γεγονότα που συμβαίνουν. Δεν υπάρχει σχέδιο, πλάνο προς τη σωστή κατεύθυνση για το ποδόσφαιρο. Εμείς στη Βέροια προσπαθούμε μέχρι την τελευταία στιγμή να είμαστε επαγγελματίες, να λειτουργούμε όπως αρμόζει στην ομάδα και στους εαυτούς μας. Δεν θέλουμε να ακυρώσουμε τη χρονιά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο, παρόλα αυτά σήμερα που μιλάμε βλέπουμε ότι μας τιμωρούν δύο φορές. Δεν αναγνωρίζουν ότι παίξαμε 32 ματς και μας έβαλαν να βγει ο υπερπρωταθλητής. Μας τιμωρούν διπλά με το να μην γνωρίζουμε με ποιον θα παίξουμε από την ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Σαν ομάδα δεν μπορούμε να κάνουμε κανέναν προγραμματισμό. Λόγω ότι εκκρεμεί η απόφαση για τον Παναιτωλικό δεν έγινε η επικύρωση για τη βαθμολογία. Πρέπει να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Από το 2018, αντί να φτιάξουν το ποδόσφαιρο όλο και το δυσκολεύουν. Δυσκολεύουν αυτούς που έχουν διάθεση να επενδύσουν. Τους διώχνουν από τον χώρο και ανοίγουν τις πόρτες σε περίεργους ανθρώπους να μπουν και να κινηθούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.