Απόλλων Λάρισας-ΠΑΟΚ Β 2-1: Νίκησε και σώθηκε!

Ο Απόλλων Λάρισας εκμεταλλεύτηκε την έδρα του κόντρα στον ΠΑΟΚ Β, πανηγύρισε τη νίκη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της SL2 και παρέμεινε στην κατηγορία

Σπουδαίας σημασίας νίκη πήρε σήμερα (1/5) στην έδρα του ο Απόλλων Λάρισας. Επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του ΠΑΟΚ Β και κατάφερε να μείνει στη SL2 με αυτό το… σωτήριο τρίποντο, που κατέκτησε στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου τη τάξει στην Ελλάδα πρωταθλήματος. Οι “ασπρόμαυροι” τερμάτισαν στην 8η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς.

Ο Απόλλων Λάρισας ουσιαστικά καθάρισε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Β με δύο γκολ που πέτυχε στο πρώτο κιόλας ημίχρονο. Το πρώτο μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Σταματή και το δεύτερο στο 39ο λεπτό με σουτ του Καραμοκό. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος της συνάντησης δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στις διαθέσεις των γηπεδούχων, που ήθελαν περισσότερο τη νίκη για ευνόητους λόγους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πιέσει και να φτάσει σε ένα γκολ, ώστε να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Κάτι που κατάφερε με τον Τζίμα στο 52ο, ο οποίος με εύστοχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 2-1. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη για τους “ασπρόμαυρους”, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Το 2-1 έμεινε ως το τέλος και ο Απόλλων πανηγύρισε την παραμονή του στην κατηγορία!

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Καλούσης, Σκούπρα, Τιμπουέ, Βίγια, Μπαλογιάννης, Χατζής, Καραμοκό, Σταματής, Λίταινας, Λουκάς.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Γροσδής (46′ Φασίδης), Ουεντραόγκο (77′ Μελετίδης), Καλουτσικίδης (46′ Σαλαμούρας), Τσοπούρογλου, Πανίδης (84′ Γκορντεζιάνι), Τζίμας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.