ΠΑΟΚ B’-ΑΕΛ 2-0: Νίκη Με Τάχατο και Χατζηστραβό (hls)

Ο ΠΑΟΚ Β’ ολοκλήρωσε με νίκη το Πρωτάθλημα της SL2-Νίκησε με 2-0 την ΑΕΛ με δύο γκολ στο β’ μέρος

Με δύο πολύ όμορφα, σε εκτέλεση, γκολ ο ΠΑΟΚ Β’ νίκησε την ΑΕΛ με 2-0 και ολοκλήρωσε με νίκη τα παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα της SL2. Και τα δύο γκολ μπήκανε στο δεύτερο ημίχρονο. 

Το 1-0 έγινε με πολύ όμορφο σουτ του Τάχατου στο 56’ και το 2-0 έγινε με εκπληκτική κεφαλιά του Χατζηστραβού στο 88’. Ο ΠΑΟΚ Β’, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Μακεδονικού, ήταν η ομάδα που γενικώς είχε τις περισσότερες φάσεις για γκολ.

Ο ΠΑΟΚ Β’ ήταν η ομάδα που πρώτη έκανε ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 6’ ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε την μπάλα μετά από προσπάθεια του Πανίδη. Στο 37′ ο Φασίδης είχε νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, το πλασέ του έστειλε την μπάλα άουτ. Η ΑΕΛ προσπάθησε να γίνει κατά διαστήματα επικίνδυνη χωρίς να μπορέσει να προβληματίσει την άμυνα των γηπεδούχων. Η καλύτερη στιγμή της ΑΕΛ στο παιχνίδι ήταν στο 73′ όταν ο Μπαλωμένος έδιωξε την μπάλα από την προσπάθεια του Μαυριά και κράτησε το σκορ, σε εκείνο το σημείο στο 1-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΟΚ Β‘ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Γρόσδης, Σαλαμούρας (65′ Μελετίδης), Τάχατος, Φασίδης (65′ Τζίμας), Πανίδης (70′ Κουλούρης), Σπυρίδης (46′ Χατζηστραβός).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου Α., Μαϊντανός (62′ Τσέλα), Ηλιάδης, Μαξιμένκο (62′ Γρηγορόπουλος), Ραμίρεζ (62′ Κοτσιανούλης), Παπαγεωργίου Κ., Νίνο (76′ Ζαχαράκης), Όγκμποε (62′ Γλυνός), Μαυριάς, Νικολιάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.