ΑΕΚ Β-Κηφισιά 2-2: Τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια, καμία νικήτρια (hls)

Η ΑΕΚ Β προηγήθηκε δύο φορές, είχε δύο δοκάρια, αλλά η Κηφισιά απάντησε και στα δύο "κιτρινόμαυρα" γκολ για να φύγει με την ισοπαλία 2-2 από το "Σεραφείδειο".

Δεν υπήρξε νικήτρια ομάδα στο “Σεραφείδειο” το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς ΑΕΚ Β και Κηφισιά έμειναν στο ισόπαλο 2-2 σε ματς για την 33η αγωνιστική της Super League 2, που ήταν και το τελευταίο για την Ένωση στη σεζόν.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα προηγήθηκε στο σκορ στο 10ο λεπτό όταν από ωραία σέντρα του Μιτάι, ο Τζούντα Γκαρσία με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Η απάντηση της Κηφισιάς ήρθε στο 32′ με κοντινό πλασέ του Τετέι, ο οποίος είχε σκοράρει εναντίον και της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ η Ένωση έκλεισε το ημίχρονο με τον Πάρη Μπάμπη να στέκεται άτυχος, καθώς σημάδεψε το δοκάρι.

Με δοκάρι για την ΑΕΚ Β άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο, καθώς μετά από δέκα λεπτά παιχνιδιού ο Μιτάι σούταρε με τη μπάλα να σταματά ξανά στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η Ένωση προηγήθηκε ξανά στο 64′ με τον Χρήστο Γιούση να κερδίσει πέναλτι και τον ίδιο να το εκτελεί, σημειώνοντας το 2-1 με το 17ο φετινό του τέρμα.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ωστόσο αντέδρασε ξανά και άμεσα αυτή τη φορά, καθώς στο 68′ ισοφάρισε σε 2-2 με σουτ του Παπασάβα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Την αναμέτρηση της ΑΕΚ Β παρακολούθησε στο “Σεραφείδειο” και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

H AEK B τελείωσε τη χρονιά με 52 βαθμούς σε 32 αγώνες, ενώ η Κηφισιά έχει 50 και είναι 6η με 31 παιχνίδια, καθώς υπάρχει ο αγώνας της Κυριακής με την Καλαμάτα στην Καισαριανή.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Β (Νίκος Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Κορνέζος (35′ λ.τ Αρβανίτης, 51′ λ.τ Μπούσης), Λάτσι, Μιτάι, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία(82′ Γεωργέας), Ιατρούδης(82′ Κοσίδης), Παρράς(82′ Κορομηλάς)

Κηφισιά (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Παλασέφσκι, Παπασάββας, Παυλάκης, Ρέντζης, Πρίτσας, Τετέι, Καλλέργης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.