Οφρυδόπουλος: “Πέτυχε το πρότζεκτ της ΑΕΚ Β, μακροπρόθεσμο κέρδος για τον σύλλογο” (vid)

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την πορεία της ΑΕΚ Β, αλλά και για το αν περίμενε αυτή την πορεία όταν αναλάμβανε το περασμένο καλοκαίρι το πρότζεκτ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που είχε πλην της ήττας από την Καλλιθέα η ΑΕΚ Β: “Υπάρχει η ανάλογη συνέχεια απ’ ότι βλέπω. Είναι μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις. Και η εξέλιξη των παιδιών και η εξέλιξη της ομάδας σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα γεμίζει με ικανοποίηση όχι εμάς που ασχολούμαστε με την ΑΕΚ Β, αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου γι’ αυτό το καινούργιο πρότζεκτ που δημιουργήθηκε. Χωρίς να ευλογήσουμε τα γένια μας η ΑΕΚ Β, συνολικά από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες παρουσιάζει την καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο”.

Για το αν πίστευε όταν αναλάμβανε αυτό το πρότζεκτ ότι η ομάδα θα είχε αυτή την πορεία: “Αν πας και κάνεις κάτι καλό σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, γιατί το γνώριζα, θα φαινόταν. Τα υπόλοιπα θα έλεγα ψέμματα αν υποστήριζα πως το γνώριζα για κάτι που ήταν νέο και που εμείς μέρα με τη μέρα προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας.

Νομίζω ότι αρκετά νωρίς όμως ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε, πως να το κάνουμε, με το υλικό που είχαμε και πραγματικά πήγε πάρα πολύ καλά, άρα για εμάς εφόσον πήγε κάτι πάρα πολύ καλά είναι και οδηγός μας για του χρόνου ή οδηγός για του χρόνου για όποιον το κάνει, να το προχωρήσει σε πολύ καλά επίπεδα και να έχει κέρδος μακροπρόθεσμα ο σύλλογος από νεαρούς παίκτες”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.